torstai 25. marraskuuta 2010

Toiseksi viimeinen päivä

Töissä nimittäin. Vietän juuri ruokatuntia. Näemmä bloggaillen. Enää ei hirveästi töitä sinänsä ole, koska en oikein voi aloittaa mitään uuttakaan juttua, joten lähinnä päivityshommia. Huomiselle on vielä jotain valokuvien käsittelyä ja sen sellaista ja tänään loppu päivästä pitäisi skannata vähän piirrustuksia P2 nettiä varten. Hieman on tässä sinänsä haikeat tunnelmat, sillä olen kuitenkin viihtynyt täällä (ajoittaisesta stressisekoamisesta huolimatta) varsin hyvin ja jään kaipaamaan muutamia mukavia ihmisiäkin. Ja ilmaisia lounaita. Ja yleistä sekasortoa.

Kahden viikon päästä tähän aikaan olen jo Usassa ja joulukuukin on jo päässyt alkuun. Aika hurjaa. Siihen asti tuntuu olevankin ohjelmaa aikalailla. Tänään olen menossa kahvittelemaan naapurintytön kanssa, sillä voi hyvin olla, etten näe häntä ennen ensi syksyä (mikäli olen edes silloin Suomessa). Tuleva viikonloppu on viimeinen Tampereella viettämäni viikonloppu piiiitkään aikaan, sillä viimeisen viikonlopun Suomessa vietän vanhempieni luona ja palaan vasta sunnuntaina (tai maanantaina) Tampereelle pakkauspuuhiin (vanhempien kanssa, sillä isä ajaa mut Helsinkiin). Varsinaisia suunnitelmia viikonlopulle ei ole... Todennäköisesti vaan yritän rentoutua ja puuhata jotain turhaa. Ehkä leivon (?!). Rehellisesti sanoen, haluaisin viettää viikonlopun shoppaillen (ihme), mutta rahaa ei tällä hetkellä ole YHTÄÄN hukattavaksi. Pitää malttaa ja tehdä ostoksia vasta Usassa ja sielläkin kohtuudella...

Ensi maanantaina ja tiistaina on viimeiset päivät koulutusta, tosin nekin päivät sisältävät lähinnä työharjoittelun muistelua ja kahvittelua. Maanantaina olisi tarkoitus mennä koulutusporukan kanssa "viimeiselle aterialle" koulun jälkeen ja ajattelin jopa osallistua, kun en koko kesänä yhdessäkään miitissä käynyt. Todennäköisesti en näe näitä tyyppejä enää koskaan (ehkä paria poikkeusta lukuunottamatta).

Keskiviikon vietän varmaan vielä Tampereella ja jos mahdollista, teen "viime hetken ostokset", eli sen mitä nyt ehkä tarvin ostaa Usan matkaa varten (kuten vaaleaa Lumenen meikkivoidetta...) ja hoidan joulukortit postiin. Torstaina (viimeistään) lähden Pohjanmaalle pitkälle viikonlopulle ja sitten alkaakin olla jo lähtö käsillä.

Hieman jänskättää, miten vaikeaa lentokentällä Usassa tällä kertaa mahtaa olla, mutta oikeastihan ei ole mitään syytä sille, miksi jotain ongelmia tulisi. Tällä kertaahan mulla on kämppäkin täällä odottamassa... On kuitenkin outoa ajatella, että tulen olemaan JOULUN poissa Suomesta. En ole koskaan edes ollut joulua poissa kotoa, vanhempien luota. Tämä on hurjaa. Murehdin jouluruokia ja koristeita, sillä ne tuovat kuitenkin sen joulun. Olen jopa pohtinut sitä, että jos yrittäisin itse tehdä porkkana-, lanttu- ja perunalaatikot... mutta en ole koskaan tehnyt mitään vastaavaa, enkä tiedä miten hankalaa niihin on saada ainekset Usasta! Argh. Ainakin riisipuurojälkiruuan aion tehdä ja glögit tilata Suomikaupasta, jos ei mitään muuta!

Nyt voisin käydä ihan oikeasti syömässäkin (tosin ei ole nälkä) ja aloittaa skannailut...

7 kommenttia:

RubyWoo kirjoitti...

Jannittavia aikoja, mutta varmasti myos jollain tavalla haikeita :)
Saanko udella missa pain Usaa Mike asuu?

Jenni kirjoitti...

Jotenkin sanon sitäkin aina "meidän" kodiksi, kun kuitenkin oon ainakin puolet kalusteista sinne ostanut, vienyt melkein kaikki astiani ja rakkaimpia tavaroitani... Mutta tuo paikka on siis Wisconsinissa, siellä Suurten Järvien rannalla.

RubyWoo kirjoitti...

Aivan, anteeksi tottakai se on teidan yhteinen kotinne, kuten kirjoititkin tuolla missa kerroit teidan tapaamisestanne, etta Mike asuu teidan asunnossanne :D
Mieheni isan vaimo on myos Wisconsinista :)
Eiko siella pain saan puolesta ole monilla tavoin samanlaista kuin Suomessa vai olenko ihan vaarassa?

Jenni kirjoitti...

Heh, joo ekan kerran kun saavuin Wisconsiniin niin sanoin heti miehelle, että täähän on ihan niinku Pohjanmaalla oltais :D Kaikki oli vaan vähän suurempaa ja autoja oli enemmän... ;)

Johanna kirjoitti...

Puuroriisit (puuroa ja porkkanalaatikkoa varten) kannattaa ainakin vieda mukana, samaten kardemummaa voi olla vaikea loytaa ulkomailta joskus, samaten joitain muita mausteita.

Jenni kirjoitti...

Kuulemma Usasta saa puuroriisiä :o

Nipsu kirjoitti...

Ota mukaan kaikkia erilaisia mausteita ja pakkaa ne minigrip-pusseihin, niin jo on kivaa lentokentällä... :D