keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Lunta ja langatonta verkkoa

Tampereellekin on vihdoin saatu sitä lunta. En ainakaan ole aiemmin vielä nähnyt maassa lumikerrosta täällä keskustassa, mutta NYT, nyt sitä on. Ainut vaan että juuri NYT se on aika pitkälti märkää ja mössööntynyttä. Plah, se oli liian hyvää ollakseen totta.Tänä aamuna olisin kyllä halunnut tietää miksi autotiet olivat täysin auratut ja sulatetut (?!) jo klo 7:30, mutta kaikki lumi oli aurattu jalkakäytäville jättimäisiksi kasoiksi, joita saikin sitten yrittää kierrellä sen autotien kautta. Bussipysäkille piti rämpiä hangen läpi. Mielenkiintoista. Nämä kaksi kuvaa eivät ole (kuten voinee huomata) tältä päivältä. Viime yönä tuli tosiaan sitä lunta lisää (alkuviikostahan sitä tuli vain ripaus), mutta ikävä kyllä säät lämpenivät heti sen verran että loskaakin ilmaantui. Nyyh. Loskat vois kyllä unohtaa ihan kokonaan. Talvi on ihanaa aikaa - kun loskasta päästään. 
Töissä on nyt ollut rauhallisempaa, ehdin jopa vähän pyöritellä peukaloitanikin jossain välissä. Olen saanut aika paljon aikaan ja taputtelinkin tässä tänään iltapäivällä itseäni olalle hyvin rutistetusta projektista. Kaipailen kuitenkin tällä hetkellä lemmikkien (etenkin jyrsijöiden) kuvia töitä varten, jotta saan laitettua lisää matskua nettiin.

Eilen kävin istumassa kaverini kanssa 3h kahvimaratoonit (näitä nyt riittää), mikä oli kyllä ihan mukavaa. Kahviloissa on niin kiva istua, varsinkin kun sitä ei ole saanut juuri harrastaa vuosikausiin, kun kaikki ovat asuneet niin kaukana... Tai sitten olen itse asunut kaukana? On siinä kai vaan se oma tunnelmansa, kotona istumiseen verrattuna.

Tänään käytin n. tunnin uuden modeemini asentamiseen, sillä sepä ei ollutkaan taas mikään läpihuutojuttu (yllätys yllätys). Eipä kovin kauaa kestänyt Soneralta saada hommat toimimaan... Mullahan piti olla pelittävä langaton laajakaista täällä jo syyskuussa, mutta kuinkas kävikään? Ensin toimitus viivästyi kahdesti, sitten tulikin yllättäen päivää ennen, mutta ensimmäinen modeemini ei ollut langaton, sitten sain toisen lainaan ja kolmatta kyttäsin postista viikko tolkulla. Nyt sen viimein sitten sain hakea lähipostista, kun Itella sai sen sinne viimeinkin sählättyä. Mulla on nyt kyllä tän vuoden tietokoneensäätökiintiö ihan täysi... Toivon siis hartaasti, että Usassa oleva koneeni pelittää kerralla kunnolla, ilman mitään uudelleensäätöjä.

Olen muuten viimeisen viikon aikana syönyt kolmesti jouluruokia ja eilen illalla join glögiäkin (mikä ei ollut ensimmäinen kerta). Syön kai sitä varastoon, siltä varalta, että jos tänä jouluna pääateriani koostuukin pakastepizzasta... Glögi on kyllä herkkua... Taidanpa keittää sitä vähän lisää NYT.

PS. Vajaan 4 viikon päästä olen jo Usassa!!! Iih!

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Jei, ihanaa että pääset Jenkkeihin :)
Eilen itsekin join glögiä, nams.