sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Kaaoksen keskellä

Pöydälläni vallitseva kaaos

Mennyt viikko on kulunut jotenkin todella nihkeästi. Töissä on pitänyt kiirettä uusien webbisivujen julkaisemisen kanssa, kuvagallerian kanssa pakertaen ja näyttelyn avajaisia valmistellen. Perjantaina klo 21 kaikki oli takana päin ja viikonloppu alussa. Univelkaa taisi olla kertynyt viikon aikana, sillä kiskaisin heti ensi alkuun 10 h yöunet ja sitten vielä 2,5 h päiväunet päälle. Viime yönäkin uinailin 9 h ja tuntui, että vieläkin olisi uni maistunut. 

Koko eilinen päivä meni aika pitkälti vaan laiskana. En tehnyt oikeastaan yhtään mitään, paitsi siivosin kylppärin. Ulkona satoi vähän väliä, enkä viitsinyt edes kauppaan lähteä. Tänään revin itseni ylös jopa ennen puolta päivää (juuri ja juuri) ja iskin uunin lämpiämään. Vaihdoin lakanat, tein aamupalaksi haudutettua teetä ja croissantteja ja otin juuri vadelmarahkapiirakan uunista. Koko asunto tuoksuu taivaalliselle...

Seuraavaksi ohjelmassa olisi piirakan jäähdytys, suihkussa käynti ja tuon ylläolevassa kuvassa olevan kaaoksen ruotiminen kuntoon. Kynsilakkoja on vähän kerääntynyt pöydälle, samoin koruja ja muuta kaaosta. Vessasta haettu kynttiläntynkäkin on isketty tuohon noin vaan. Vieläköhän sitä saisi poltettua?

Tällaisten kiireisten viikkojen aikana täällä on kyllä kaikkea muuta kuin siisti ja aikaansaava ilmapiiri. Kaikki on vähän vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun. Pitäisi nyt saada tämän päivän aikana tämä kaikki jotenkin kuosiin, että jaksaa taas viikon ahertaa. Pomo onkin huomenna vapaalla ja pari työkaveriani jäävät lomalle ensi viikon aikana, joten luvassa on hyvin hiljaista viimeiset neljä (?) työviikkoani.

Olen koko viikon suunnitellut maalaavani vihdoinkin seinälle pari taideteosta, mutta en ole sitä vieläkään saanut aikaan. Ehkä tänä iltana?

Ei kommentteja: