perjantai 3. kesäkuuta 2011

Sain tunnustuksen...

Nipsunallelta. Sen mukana tuli haaste jossa pitäisi kertoa kahdeksan asiaa/tunnustusta itsestäni. Ja laittaa pokaali eteenpäin 8 henkilölle. Onhan tässä tullut aiemminkin jo tunnusteltua... eikun, siis... on aiemminkin tehty tunnustuksia, mutta keksisinköhän vielä 8, joita en ole paljastanut aiemmin?


1. Odotan oikeastaan innolla sitä, kun saan vaihtaa nimeni jälleen. Olemme nimittäin jo pitkään Miken kanssa suunnitelleet ottavamme yhteiseksi sukunimeksemme Emanuelen, mikä on isäni äidin historiarikkaan suvun nimi. Nykyinen sukunimemmehän on peräisin mieheni isän puolelta, isoisän isän adoptiovanhemmilta. Olen lopen kyllästynyt tavaamaan nimeäni kaikille ja joka paikassa ja analysoimaan sen alkuperää... Ja hei, olisihan Jenni Emilia Emanuele aika hemmetin runnollinen nimi? (Nimi muuten lausutaan "Emmanuelli".)

2. Pidän siitä, kun töissä on paljon tekemistä. Päivät kuluvat nopeammin ja tuntuu siltä, että saan jotain aikaan. Pieni kiire siis tekee tehokkaaksi!

3. Olen niiiin valmis muuttamaan pois kerrostaloista. Olen lopen kypsähtänyt kajahtaneisiin naapureihin, jatkuvaan ikkunani alla tapahtuvaan tupakointiin ja huonosti toimivaan pesutupaan. Jos en vielä saa omaa kotia, niin ainakin haluan oman pesukoneen ja kodin paremmasta talosta - vaikka se tarkoittaisi keskustasta luopumista. Olen kyllä niin pitänyt tilavasta yksiöstäni ja vuokraisännästäni, mutta kesäisin asunto on järkyttävän kuuma ja naapurit ottavat aivoon.

4. Olen ollut viikon ilman kynsilakkaa, koska olen ollut liian laiska ja mukakiireinen laittaakseni edes kerroksen väritöntä lakkaa. Tämä on tunnustus, koska normaalisti kynsissäni on aina jotain lakkaa, sillä olen paranoidi niiden katkeamisesta. Ja minähän en voi olla kynsillä jotka eivät ole kaikki saman pituisia...

5. Haaveilen yhä yrittäjyydestä ja/tai freelanceriksi heittäytymisestä. Järkipuoli tietenkin sanoo, että se nyt on vallan hölmöä, mutta samalla se sisäinen sisupussi sanoo, että hölmöä on myöskin olla höykytettävänä, milloin miltäkin taholta. Pääasiassa tarkoitan Kelaa...

6. Vaikka siskoni on kuuro, olen todella huono viittomaan. Osaan kaikki aakkoset, mutta vain muutamia viittomia. Jotenkin silti kommunikointi siskoni kanssa sujuu hyvin, sillä ymmärrän kyllä häntä, olen vaan itse tumpelo nakkisormi. Jotenkin silti myös omat sepustukseni menevät perille.

7. Inhoan kaikkein eniten sitä tunnetta, kun kaikki langat eivät ole käsissäni. Inhoan sitä, etten voi vaikuttaa johonkin asiaan tai tehdä sitä itse sen sijaan, että odottaisin jonkun muun tekevän sen, vain koska itselläni ei ole vaadittavaa auktoriteettiä. Tästä syystä en myöskään juo alkoholia, sillä en haluaisi koskaan olla tilanteessa, jossa en olisi 100% kontrollissa, jos voin valita. Tästä syystä olen ehkä kuitenkin hyvä ratsastaja, sillä hevoset arvostavat päättäväistä, rauhallista johtajaa.

8. Unelmissani asuisin maalla, mutta hyvien bussiyhteyksien päässä kaupungista, kasvattaisin omenapuita, omistaisin lampaan, lehmän, kanoja, sekä hevosen ja mahdollisesti myös laaman. Pihassani kasvaisi paljon erilaisia kukkia, nurmikko saisi venyä pitkäksi ja järjestäisin säännöllisesti illanvieton kaikille tuntemilleni ihmisille, hieman nyyttärihengessä. Noissa unelmissa olisin todellakin freelancer, tai yksityisyrittäjä... Ihmisen elämä on liian lyhyt ajatteluun mallia "sitten joskus".

Haastan mukaan...
Satun (vai Sadun?)
Ioannan
Elinan
Matkantekijättären
Pandan
Bisquitsin
Fjordinnan ja
toisenkin Satun

7 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Kiitokset haasteesta! Koitan yrittää tehdä sen jossain vaiheessa. :-)

Ioanna kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Teen tän piakkoin. :)

P.S. Tuleva nimesi kuulostaa tosi kauniilta, ihan kuin jostain sadusta!

Johanna kirjoitti...

Uusi nimi tosiaan kuulostaa tosi hyvältä, mutta nimen tavaamisesta et kyllä varmasti pääse eroon ;)

Ilmi kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Pitää alkaa pohtimaan, mitäs "salaisuuksia" sitä kertoilisikaan! :)

Satu kirjoitti...

Oi, kiitos haasteesta!! Ja ei muuta kuin freelanceriksi vaan, kyllä niitä töitä sitten taas jostain saa jos haluaakin takaisin muiden palvelukseen. Nimimerkillä hetken freelanceri ja nyt toimistorotta :) Mutta kyllä minäkin vielä joskus!

Panda kirjoitti...

Kiitos kaunis n__n

Jenni kirjoitti...

Ei mun tarttekkaa vissiin käydä kellekään tästä kertomassa kun kaikki bongaa sen täältä :D Olin vähän ääliö enkä muistanutkaan...