keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Porosangat

Ne tulivat tänä aamuna!

Uudet silmälasini siis. Ne ovat kooltaan hieman suuremmat kuin aiemmin hankkimani kahdet kehykset, mutta mielestäni silti vielä miellyttävät ja hyvännäköiset. Väri oli tummempi, kuin mitä netissä katselemani kuvat antoivat ymmärtää, mutta silti hyvännäköiset. Auringossa kehykset näyttävät vaaleammilta. Sangoissa komeilevat porologot ovat hellyyttävä yksityiskohta (mielestäni).

Kävi niin iloisesti, että olin vähän myöhässä lähdössä töihin ja tuskailin sopivan paidan kanssa, kun ovikello soi. Tempaisin ensimmäisen käteen sattuneen paidan päälleni ja avasin oven. Näytin kai sen verran räjähtäneen pöllähtäneeltä, että komea postimies kysyi, että herättikö hän. Sain sitten Lenswayn paketin suoraan pikku kätösiini ja kirmasin kiireellä keittiöön sitä avaamaan. Jännitti, saisinko jotenkin ihmeen kaupalla heti kerralla sopivat lasit, kun yleensä niitä pitää aina jotenkin säätää.

Ja boom! Istuvuus olikin kerralla täydellinen. Ah... Olen kyllä todella tyytyväinen Lenswayn asiakaspalveluun ja tehokkuuteen, eivätkä hinnatkaan päätä huimaa. Yksilöllistä palvelua saa helposti - ellei välitä siitä että kaikki tapahtuu joko puhelimitse tai netin välityksellä. Valtavasta kiireestä huolimatta lasien toimitukseen meni vain n. viikko, mikä ei ollut ollenkaan paha. Ne oli postitettu maanantaina ja keskiviikkoaamuna ne olivat jo täällä - nopeaa toimintaa siis.

Voin kyllä suositella Lenswaytä kaikille silmälasejen (tai aurinkolasejen) hankkimista harkitseville - omien kokemusteni perusteella.

2 kommenttia:

Panda kirjoitti...

Oletpa oikein superkaunis tuossa kuvassa <3 Lasit näyttävät juuri sinulle tehdyiltä, ihanat!

Jenni kirjoitti...

No jopas jopas :> Kiitos, tykkään itsekin näistä laseista kovasti ^_^