sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Kesälaitumella

Ruta, tai tuttavallisemmin Taru, inkkariheppa

Vaikka eilen lämpötila kipusi iltapäivällä 32 asteeseen ilman minkäänlaista tuulahdusta, lähdin kuitenkin reippaana tallille ja ratsastin tunnin Tarulla, rakkaalla inkkarihepallani. Jos olisin varoissani, yrittäisin saada Tiinan luopumaan siitä ja myymään sen tälle yhdelle heppahullulle. Taru on nimittäin myös Miken suosikkiheppa... ei sillä että hän olisi koskaan kovin montaa hevosta nähnytkään. (Asiaan on tulossa muutos!)

Tunti oli lievästi sanoen kostean nihkeä ja hikinen meille kaikille, mutta ei ihme kyllä niin paha, kuin mitä odotin. Saimme nimittäin sentään ratsastaa maneesin varjossa, paahtavan auringon sijaan. Tunnin jälkeen hevoset pääsivät takaisin kesälaitumilleen - eikä tuosta paljon maisemakaan enää parane.

Perinteistä tuuriani oli tietenkin se, että kamerastani loppui täysin yllättäen patterit toisen ottamani kuvan jälkeen. Ähhhh.

Tänään illalla suunta on kohti Tamperetta, missä ilmeisesti luvassa on ukkoskuuroja. Kaikenlainen sään viileneminen on nyt kyllä tervetullutta - toivottavasti tietokoneeni ei hajoa ja pääsen kuivana kotiin.

Ei kommentteja: