tiistai 21. kesäkuuta 2011

Kamerakuume!

Töihin tupsahti viime viikolla uusi kamera - Canon EOS 1000D. Olin suhteellisen rauhallisilla mielin, kunnes pääsin perjantai-iltana kuvaamaan sillä taidenäyttelyn avajaisia. Siitä alkoi aivan hillitön kamerakuume. Haaveenihan oli ostaa viimein tänä vuonna uusi kamera, mutta sitten pitikin ostaa uusi tietokone... Saisinkohan jotenkin rahat myös uuteen kameraan, jonka ostaminen olisi oikeutettu päätös myös bisneksen edistämisen kannalta? Nikonilta olisi myös yksi malli mitä olen vähän hiljaa haaveillut, mutta se on hilppasen kalliimpi - kenties videokuvausominaisuuden vuoksi. En kuitenkaan etsi videokameraa, joten mielestäni tällainen hieman riisutumpikin malli toimisi. Ja wanha Canonini on palvellut hyvin - mitä nyt ei ole pattereissa enää pysynyt virta kunnolla jonkun Usan matkan jälkeen.

Apua, kamerakuume nousee!

5 kommenttia:

Ilmi kirjoitti...

O-ou! Kamerakuume on kyllä pahapaha kuume! Siitä on vaikea selvitä muuten kuin vain ostamalla kamera. :D

Jenni kirjoitti...

Se on kyllä harvinaisen totta... :S

Elina kirjoitti...

Pohjaton kaivo tuo kameraharrastus.. Älä turhaan edes yritä vastustella vaan anna suoraan periksi ;) (sinuna tsekkaisin silti myös esim canonin 500D,550D ja ehkä myös 600D)

Myös Rajalan käytetyttyjen markkinat on aika hyvät. Uskoisin että sieltäkin löytyisi hyvä kittipaketti (vaikkapa perus 18-55mm putkella)

Panda kirjoitti...

Kuvailin kerran Canon EOS 1000D ja en oikein lämmennyt siihen niin kovin. Se tuntui jotenkin liian riisutulta ja simppeliltä järkkäriltä.

Minä olen ollut omaan Nikon-poikaani erittäin tyytyväinen, mutta en ole tässä asiassa niin merkkihifisti eli kumpi C/F tuntuu paremmalta kädessä niin sillä kannattaa mennä. Ja molemmissa on omat "ominaisuudet" (aka miinukset).

Suosittelen myös 50mm, sillä on iihana kuvailla kaikkea pientä ja lähellä olevaa :).

Jenni kirjoitti...

Joo tykkään makrotella, joten jotain sen suuntaista on suunnitelmissa... Rahatilanne on nyt kyllä niin nihkeä, että saa nähdä saanko mitään koskaan, mutta en tosiaan ole vielä päätynyt mihinkään tiettyyn kameraan... Canon tai Nikon se tod. näk. tulee olemaan.