torstai 11. elokuuta 2011

Eilisen eväät

Pinaatti fettucinia tomaatti-basilika kastikkeella + tuoretta basilikaa ruukusta

Irlantilaista Dubliner-juustoa

Teki mieli vähän repäistä, joten kaupasta tarttui mukaan pasta-ainekset ja ulkomaan juustoa. En ollut aiemmin maistanut Dublineria, mutta täytyy sanoa, että se oli omaan makuuni miellyttävä yllätys. "Distinctive taste" todellakin pitää paikkaansa.

Tämä viikko onkin jo torstaissa! Hulinaa on riittänyt - ja riittää edelleen. Tiistaina käväisin Ensimetrissä jutustelemassa ja jättämässä tarvittavia papereita + starttirahahakemuksen ja innostuin ostamaan H&M:ltä jopa yhden paidankin ihan tuosta vaan, jonkinlaiseksi palkinnoksi kai. Käväisin hamstraamassa ranskalaiselta ruokatorilta isot köntit fudgea ja pussillisen sokeroituja maapähkinöitä. Onneksi molempia on vielä reilusti jäljellä, enkä ole ihan sokerihuuruissa koko aikaa. Söin kananrinta-subin ja yritin toipua maanantaista... 

Eilen oli vuorossa Kelalla piipahtaminen (missä oli niiiiiin paljon porukkaa, että jätinkin vaan paperini ja hipsin äkkiä pois), arvonnan voittajan paketin postitus, sekä tuoreiden porkkanoiden haaliminen kotimatkalla... Ruokakaupassa piti käydä. Sähköpostilaatikko tulvii ja puhelin soi, nyt kun muutkin ovat haistaneet uuden yrittäjänalun... Tänään pitäisi taas juosta papereiden kanssa ympäri kaupunkia... Ja oma tulostin olisi nyt kyllä aikalailla pakko alkaa olla, koska ei tästä elämästä muuten tule mitään!

Kellokin on jo vaikka mitä, enkä ole vielä ennättänyt nauttia kuin lasillisen appelsiinimehua ja banaanin (sekä suihkun)... Kaippa se tästä on taas kirmattava!

2 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Aivan mahtavaa jos jutut alkavat luistamaan ja yrittajyys saa siivet alleen!! :) Mukava lukea.

Mites Miken kanssa? Eikos han ole piakkoin tulossa sinnepain?

Tsemppia arkeen!

Jenni kirjoitti...

Jeeps, Mike on täällä aika tasan tarkkaan 3 viikon kuluttua :] Jänskää! Ja surrealistista!