keskiviikko 31. elokuuta 2011

Maistiaisia keittiöstä

Voi luoja miten lopussa sitä voi ihmiset olla 3 päivän muuttourakan jälkeen. Ja voi luoja miten ihanaa täällä alkaa olla, vaikka kaikki on vielä vähän vaiheessa, kun sänky puuttuu ja toinen työpöytä, eikä seinilläkään ole vielä kuin yksi taulu. Ruokailutila/keittiö näyttää valmiimmalta, vaikka sekin on vielä vähän kesken.

Pokkarilla pikaisesti hämärässä räpsittyä...

Vaikka viime yönä täällä jo ensimmäisen yöni nukuinkin patjalla makuuhuoneessa, tuntui täällä jo kodilta, vaikka kalusteita oli vain kaksi... Se lienee hyvä merkki. Olen aivan rakastunut parvekkeeseeni, enkä malta odottaa, että saan ensi kesäksi sen fiksuun kuntoon. Se on niiiiiin suuri!

56,7 neliötä tuntuu näillä kalusteilla kuitenkin pienemmältä, kuin mitä olisin odottanut. Kalusteita ei juuri tarvitse ostaa, mitä nyt keittiön antiikkituolien tilalle laitan (kai) jossain vaiheessa jotain kevyempää. Kylppäri kaipaa säilytyskalustetta kipeästi. Jotain, missä on ovet. Olohuone kaipaa kenties LACK-hyllykköä...

Kaivatkoon, mitä kaipaa, tämä tyttö kaipaa unta, mutta lupasin vielä soittaa Mikelle ennen hänen lentonsa lähtöä, joten jokin aika pitää vielä "kituuttaa" valveilla. Herra itse saapuu Suomen kamaralle n. 12,5 tunnin päästä - hurjaa!

2 kommenttia:

Katje kirjoitti...

Näyttää ihanalta, kotoisalta :) Tsemppiä miehelle sopeutumiseen!

Ioanna kirjoitti...

Koti näyttää tosi kivalta! Ja oon kyllä innoissani sun puolesta, kun viimein saat miehesikin kotiin. :)