tiistai 16. elokuuta 2011

Hello Kittyn uusi elämä


Jostain 2003 peräisin oleva priimakuntoinen Hello Kitty -lunch boxini pääsi taas uusiokäyttöön. Nimittäin lääkelaatikkona. Miksi ostaa 18 euron hintainen punaisella ristillä varustettu lääkelaatikko, kun jokin näin söpö ajaa saman asian? Miksi leikkiä aikuista ja järkevää sisustajaa, kun voi heittää keittiön työpöydälle tämän ja se sopii täydellisesti cupcake-kuosisiin keittiöpyyhkeisiin? Aivan. Miksipä.

Tunnustan samaan hengenvetoon omistavani myös järkyttävän pinkin Hello Kitty -penaalin, jotain tarroja ja muistivihontapaisen... Ehkä omistan vielä jonkun Kittykynänkin..? Joskus omistin myös Hello Kitty -laukun... Ammattikorkeakouluun meno nimittäin aiheutti jostain syystä sen, että näytin aivan animehahmolta n. vuoden verran... Mutta ei siitä kiitos sen enempää.

Hello Kitty -lunch box on kuitenkin aivan liian söpö (ja kätevä) muhimaan kaapinperukoilla! Olen tyytyväinen, että en sitä aikoinaan siskontytölleni luovuttanut, vaikka hän sitä kovasti kinusi... Näin jälikäteen ajatellen olisi kuitenkin ollut ehkä fiksu idea lahjoittaa se penaali, sillä nyt en enää penaaleilla juuri mitään tee. Säilytän kuitenkin Hello Kitty -penaalissani vielä kaikkia värikkäimpiä tussejani...

Ei kommentteja: