tiistai 23. elokuuta 2011

Terkkuja Usasta


1. Pickle-In-A-Pouch ("That's one sassy pickle!")
2. Goodbye Mike -cake vol. 1
3. Goodbye Mike -cake vol. 2
4. Roskiin menevää/poisheitettävää tavaraa asunnosta.

Mitäpä tähän sanoisi. Alkaa olla aika lopullista. Viimeiset päivät ovat menneet hyvin pitkälti asioita järjestellessä puolin ja toisin. Papereiden täyttämistä, paikkoihin soittelemista ja Miken päässä myöskin erinäisiä hyvästejä ja kakkuja. "Kuuma italiaano" siirtyy nyt moimoin saattelemana Suomen kamaralle ensi viikolla (!). Jänskättää! Kohta meitä ei ole enää 1+1 vaan 2. Ja koira!

7 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Mahtavaa että tämäkin päivä vihdoin koittaa! Paljon tsemppiä Mikelle kulttuurishokin kanssa elämiseen (ja sulle siinä tukemiseen)! Ja tervetuloa Suomeen! :)

Kuulin juuri eräästä jenkistä (muistaakseni oli jenkki), joka puolikkaan Suomivuoden jälkeen antoi periksi ja palasi kotimaahansa. Harmi, sillä puolessa vuodessa ei monet pääse edes kulttuurishokin puoleen väliin (täällä on ihan asiallinen kirjoitus, askelmineen kaikkineen, musta on helpompaa kun osaa asennoitua siihen että mitä luultavimmin kaikki vaiheet tulee käytyä läpi http://moving.about.com/od/internationalmoves/a/culture_shock.htm). Paljon kivaa yhteistä tekemistä, kielen opiskelua, omia harrastuksia ja "kuulumista johonkin" ja kavereiden löytämistä - ne ainakin helpottavat integraatiossa jo jonkin verran! :)

RubyWoo kirjoitti...

Tsemppia muuttoon

Matkantekijätär kirjoitti...

Hienoja kakkuja! :D Uskon, että siellä on jännitys huipussaan, kun odotat miestä kotiin! :)

Satu kirjoitti...

Mahtavaa!!! Toivottavasti teillä menee kaikki hyvin ja Mike kotiutuu mukavasti Suomeen.

Jenni kirjoitti...

Johanna,
Kiitos linkkivinkistä, laitoin menemään eteenpäin. Aika hurjalta kuulostaa, toivottavasti Mike ei mene täällä aivan sekaisin :/ Onneksi kuitenkin netti on keksitty ja sitä kautta pystyy pitämään yhteyttä... Luulen, että kunhan miäs pääsee täälläkin miekkailun makuun, alkaa elämä helpottua :)

RubyWoo,
Kiitos!

Matkantekijätär,
Joo nyt alkaa olla se JÄNNITYS-vaihe, kun kaikille rakkaille lemmikeille on löydetty uudet hyvät kodit... Hieman vähemmän haikeaa nyt kun kissa pääsikin Miken äidin luo.

Satu,
Toivotaan!

Panda kirjoitti...

Onnea molemmille, ihanaa kun tämä päivä vihdoin ja viimein koittaa <3.

Voi mies-parkaa kun tutustuu Suomen hintatasoon :'D.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja toivottavasti sopeutuminen Suomeen sujuu mukavasti!

Noista kakuista tuli vähän mieleen cakewrecks-sivusto, vaikka niissä ei kyllä siis mitään vikaa olekaan - varmaan se, että ovat jenkeissä ylipäätään tehty, vaikuttaa tähän mielleyhtymään xD