sunnuntai 7. elokuuta 2011

Jääkahvitellen kotona

Blogin ulkoasu koki taas pienimuotoista uudistautumista. Eilinen meni ihan vaan ollessa. Katsoin elokuvan Princess Bride (en tosin ensimmäistä kertaa) ja laitoinkin sitten myöhemmin facebookiin statuksekseni legendaarisen lauseen: "Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father, prepare to die." Eipä aikaakaan kun äidiltä tuli hätäinen viesti että mikä tämä juttu nyt oikein on. Äiti parka luuli ilmeisesti että joku Inigo Montoya oli nyt ihan oikeasti henkeni perässä... Saimmepahan Miken kanssa hyvät naurut. Oikaisin äidille kyseessä olevan vain elokuvaa...

Tänään sain rehauduttua ruokakauppaan ja ostin viimein jo jonkin aikaa himoitsemaani Nescafen jääkahvia (kuvassa yllä), jota en ole nauttinut pariin vuoteen. Eihän se toki ole oikean jäälatten voittanutta, mutta ihan hyvää kuitenkin. Tuleepahan juotua maitoa (en juo koskaan pelkkää maitoa)!

Löysin muuten tänään myös kaapistani mustat shortsit, jotka olin ostanut viime kesänä ja joiden olemassaolon olin autuaasti unohtanut. Löysin ne sattumalta etsiskellessäni jotain vanhoja farkkuja, joista leikellä itselleni shortsit. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, kai näitä shortsikelejä vielä jonkin aikaa on? Hyvä homma kun olen koko kesän hikoillut tavallisissa farkuissa ja etsinyt sopivia shortseja ja ne ovatkin olleet koko ajan kaapissani... Loistavaa.

Laitoin lotonkin vetämään pitkästä aikaa. Joko nyt napsahtaisi miljoona tilille?

PS. Vielä on muutamia tunteja aikaa osallistua arvontaan!

Ei kommentteja: