perjantai 12. elokuuta 2011

Hyväksi havaittu

Olkootkin, että kyseessä on vesiliukoinen ripsiväri, Yves Rocherin Couleurs Nature -sarjan Extra Volume Mascara on edelleen omaan makuuni kaikkein paras.

Käytin tätä viime vuonna sekä mustana että sinisenä, nyt ostin ihan perus mustan, eikä se vesiliukoisuuskaan nyt (ainakaan vielä) häiritse. Ostin nimittäin hetki sitten apteekista Vichyn 3-in-1 meikinpoistoaineen, joka lupaa poistaa myös vesiliukoisen silmämeikin. Kokeilu on kohta edessä. Vedenkestävät mascarat tuntuvat kuivahtavan usein ja varisevan, tai sitten vaihtoehtoisesti en meinaa saada niitä millään irti. Cliniquen lämpimällä vedellä lähtevää mascaraakin on taas tullut käytettyä ja olen siihen edelleen tyytyväinen noin muuten, mutta ikävä kyllä sen poistaminen on vaikeampaa, kuin miltä se kuulostaa. Jos päivän päätteeksi käväisee melkoisen lämpimässä suihkussa niin siinähän ne helpoiten irtoavat - mutta hangattava on silti. En tiedä onko vika ripsissäni vai tuotteessa, sillä monet muut vannovat sen nimeen.

Olen jo varmaan joskus ennenkin maininnut, mutta pidän paljon melko luonnollisista ripsistä. Megapaksut ja megapitkät räpsyttimet eivät oikein ole mun juttu. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen omiin ripsiini sellaisenaan, vaikka eivät ne mitkään häikäisevät ehkä olekaan. En laittaisi rahaa ripsipidennyksiin, sillä ripseni ottavat pidentävän mascarankin kanssa kiinni silmälasieni linsseihin, mikäli niitä ei yhtään taivuttele.

Taivuttamisesta puheenollen, nakkasin oman ripsentaivuttimeni nyt kaapin perälle, sillä kylläistyin siihen, etten koskaan löydä rautaiseen ripsentaivuttimeeni sopivia kumeja enää näinä päivinä... Ostin juuri hetki sitten ihan turhaan uusia - eivät sopineetkaan. Kyllä nuo ihan tavallisella volyymimascarallakin näyttävät sen verran taipuvan, että eivät aivan tönköt ole! Saa kelvata.

Jos siis etsit luonnollista lopputulosta, isohkoa, pehmeää harjaa ja kohtuullista hintaa (n. 10,50 euroa), suosittelen piipahtamaan lähimmässä Yves Rocher -myymälässä tai tilaamaan netistä Couleurs Nature -sarjan Extra Volume Mascaran. Tykkään. Samaan hengenvetoon voin muuten suositella myös Yves Rocherin valokynää pinkkiin taittavassa sävyssä 101, se on toistaiseksi ainoa Suomesta ostamani valokynä joka toimii täydellisesti kalpealle, hieman kylmänsävyiselle iholleni. Senkään hinta ei päätä huimaa, muistaakseni n. 12-14 euroa.

(Jostain syystä kuvien laatu meni ihan riks raks ja poks tänään, pahoittelen!)

2 kommenttia:

Ioanna kirjoitti...

Mulla on myös Cliniquen 38-asteisessa vedessä pois pestävää ripsaria. Olen siihen supertyytyväinen muuten, mutta tosiaan mullakin on hankaluuksia pestä sitä pois. Kuitenkin muuten se on ylivoimaisesti paras kokeilemani ripsari, joten silmien hankaaminen tuntuu vain pieneltä miinukselta.

Tota Yves Rocherin ripsaria tosin voisi kokeilla myös. :)

Jenni kirjoitti...

Siinä Cliniquessa on kyllä pysyvyys omaa luokkaansa... ja jotenkin myös tumma ja jättää ripset pehmeämmiksi... mutta joo, se pois hinkkaaminen on vähän... ngh.