maanantai 28. kesäkuuta 2010

Best GossipKunnon musaa, vaikka päädyinkin päivän päätteeksi sängyn pohjalle pienessä kuumeessa!

Koulun järisyttävän kuivasta ja ahdistavasta rakenteellisen dokumentoinnin täytteisestä päivästä selvittyäni taapersin Sokokselle muka hakemaan paria juttua ja sitten pimahdinkin alennusmyynneistä ja ostin kaikenlaista "muka edullisesti", mutta jo entisestään heikko oloni ja hikoiluni voimistuivat entisestään kun kuulin yhteenlasketun summan... Outs. Lohduttaudun hieman sillä, että aletavarani (2 bliw-käsisaippuaa, vartalovoide, käsivoide & syväpuhdistava shampoo) eivät olisi kalliiksi tulleetkaan, mutta fiksuna sitten hamstrasin sieltä kalliita "luonnonherkkuja", kuten jugurttipäällysteisiä vehnätyynyjä, ananasrenkaita, luonnon lakua ja pari toffeepötköä... Kallista tavaraa! Niin ja toki yrttitipatkin (Carmolis & Echinacea, jotka olivat kummatkin loppuneet) kustansivat ihan kivasti... Mutta niitä on pakko aina löytyä talosta. Sittemmin olen makoillut pedissä Emmerdalen parissa odotellen kuumeen laskemista. Keskiviikoksi on oltava terässä, sillä suuntana on Hook!

Mike aloitti tänään uudessa työssään ja uudessa kaupassa ja oih voih... Nettikameran kautta sain fiilistellä uutta "työuniformua" (sininen kauluspaita ja mustat suorat housut), samoin kuin sileäksi ajeltuja kasvoja ja vastikään siistiksi leikattua tukkaa, Mad Menin näyttelijäkaarti kalpeni kyllä kevyesti... Oih... Tämä kaukosuhde on vaan niiiiiiiiiin väärin!!!

1 kommentti:

Bisquits kirjoitti...

Voi että, ihan harmittaa, kun teitä on potkittu niin paljon päähän parisuhteen järjestämisen kanssa. Luovuttaa ei saa - uskon, että kaikki vielä järjestyy, ja sitten osaatte ainakin arvostaa yhdessäoloa.