lauantai 26. kesäkuuta 2010

Viikon saldo

Täytyy sanoa, että parhaillaan loppuun hilautuva viikko on ollut yksi raskaimmista aikoihin. Kouluun paluu maanantaina tuntui nihkeältä jotenkin todella nopsaan menneen viikonlopun jälkeen. Olo tuntui koulussa siltä, niinkuin joko allergiaa tai pöpöä olisi iskemässä, vilutti hirveästi ja pärskin. Mikään ei kiinnostanut. Kannustin kuitenkin itseni piristymään, sillä olin jo ajat sitten sopinut lähteväni moikkaamaan vanhaa kaveriani tuona maanantaina ja sen teinkin. Uni tuli nopsaan ja tiistaiaamuna ylösnouseminen oli tuskaa. Oli huono olo, heikotti heti kun yritin johonkin päin vaeltaa. Ruoka ei maistunut eikä kiinnostanut ja vilutti. Päätin sitten sanoa hyvästit yhden päivän ansioille ja jäädä kotiin parantelemaan. Siitä mainitsinkin jo jossain aikaisemmassa postauksessa. Keskiviikkona olin koulussa ja kiersin muutamat kaupat kotimatkalla, etsien jotain kivaa juhannuksen piristeeksi. Löysinkin. Tummanruskeat kiilakorkoiset ballerinaa muistuttavat kengät loppuunmyynnistä 50% alennuksella ja pari paitaa KappAhlista, joiden yhteishinta ei ollut edes 15 euroa. Koiralle hankin lahjuksia siinä samalla, sekä hain Yves Rocherilta uuden putelin puhdistusainetta (sitä Inositolia) ja kasvovettä ja antibakteerisen käsienpuhdistusgeelin, noin junamatkailua ajatellen.

Seuraavan illan ja yön ja vielä seuraavan aamupäivänkin aikana kävin läpi henkilökohtaisen historian toistaiseksi kamalinta parisuhdekriisiä (tai miksi sitä nyt sitten kutsutaankaan) ja olin lopulta nukkumatta jääneen yön jäljiltä niin valmista kauraa, että oli pakko perua ratsastus (!) ja siirtää junalippu tuonnemmaksi. Niinpä saavuin Pohjanmaalle vasta torstai-iltana. Nukuin päivällä muutaman tunnin.

Yhä me nyt sinnittelemme ja jaksamme ja yritämme, mutta ei tämä helppoa ole kenellekään. Toivon vaan niin kovasti, että siitä viisumista tulisi myönteinen päätös, sillä jos sitä ei tule niin en tiedä kuinka tässä sitten käy...

Argh, synkkää juhannusta. Kaikilla on ollut niin iloisia uutisia kerrottavana näin juhannuksen aikaan, nimittäin on tullut kihlausuutisia ja vauvauutisia ja yleistä iloa ja onnea joka suunnalta.

Huomenna illalla lähden takaisin Tampereelle ja palaan arkeen. Projektia pukkaa, mutta en tiedä vielä tulenko siitä raportoimaan tänne blogiini sen kummemmin... Ehkä sitten heinäkuussa, jos jotain kertomisen arvoista on.

Odottamani paketti Usasta ei ole vieläkään saapunut (!!!), mikä ärsyttää tällä hetkellä suunnattomasti, sillä olen varma, että se paketti tupsahtaa tänne heti alkuviikosta kun olen palannut takaisin Tampereelle. Tuossa kauan odottamassani paketissa on nimittäin jotain kesävaatteitani, kenkiäni, sekä jotain koruntekotarpeita. Haluaisin tämän koulutuksen ja työharjoittelun jälkeen ottaa ja lähteä Usaan jouluksi ja uudeksi vuodeksi ja palata vasta ystävänpäivän jälkeen. Viisumista pitäisi saada uutisia viimeistään syys-lokakuussa ja siitä toki riippuu suuresti se, mitä tulen tekemään harjoitteluni jälkeen. Luulen kuitenkin, että oli lopputulos mikä tahansa ja jos suhteemme muuten kestää, niin lähden Usaan käymään. Haluaisin viettää yhden joulun sielläkin.

Ei kommentteja: