lauantai 19. kesäkuuta 2010

Kasapäin kosmetiikkaa kaappien kätköistä..!

Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut tekeväni vähän normaalista poikkeavan (siis omasta normaalistani poikkeavan) postauksen ja kirjoittavani sanasen muutamista kylppärini ja meikkipussini suosikkituotteista. Pidemmittä puheitta itse asiaan!

Garnier Fructis Color Resist -tehohoito
Yves Rocher Pure Calmille -kukkaiskasvovesi
Garnier Nordic Essentials -kuivan ihon päivävoide
Yves Rocher Jardins du Monde -suihkugeeli lime
ja yllä L'Oreal Studio Line HotStraight -suoristusvoide

Ostin Garnierin tehohoitoaineen vain paria päivää ennen voittamani Garnier-tuotepaketin saapumista ja otin tuotteen heti käyttöön. En edes nuuhkaissut ainetta kaupassa (olin kiireinen) vaan nappasin sen vain mukaani, sillä kokemukseni mukaan Garnierissa on aina ollut hyvät, raikkaan hedelmäiset tuoksut. En pettynyt tälläkään kertaa ja edulliseksi tehohoitoaineeksi tämä on ollut todella hyvä valinta ainakin omalle tukalleni. Nopeasta vaikutusajasta (1 min!) plussaa, sillä en jaksa pönöttää suihkussa tuntitolkulla odottamassa hoitoaineen vaikuttamista. Käytän tällä hetkellä myös saman sarjan shampoota ja hoitoainetta, jotka tulivat tuotepaketissa. Herbinan Marja Spa shampoon ja hoitoaineen ostin vain hetkeä ennemmin, mutta ne eivät ikävä kyllä tunnu pesevän hiuksiani tarpeeksi tehokkaasti...

Yves Rocherin asiakkaana olen ollut jo n. 10 vuotta, enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Nyt, kun asun kaupungissa, josta löytyy Yves Rocherin myymälä, on minua vaikea pitää sieltä pois. Tämä kasvovesi on kaikkien aikojen kasvovesisuosikkini! Se on niin uskomattoman kevyt, todellakin vesimäinen ja tuoksu on kuin kesäinen kukkaniitty, mutta niin hento, ettei se pistä aivastuttamaan. Iso pullo on myös todella riittoisa! (Huom. Huomasin samalla, että unohdin aivan laittaa Yves Rocherin INOSITOL-putsarin mukaan näihin kuviin, se on nimittäin suosikki puhdistustuotteeni! Kuorii todella kevyesti samalla kun puhdistaa, jättäen ihon todella raikkaaksi ja pehmeäksi, kuivattamatta.)

Garnier Nordic Essentials -päivävoide yllätti minut. Tällä hetkellä ihoni ei ole mitenkään erityisen kuiva (päin vastoin) ja epäröin hieman tämän voiteen kokeilua, sillä se on tarkoitettu kuivalle iholle. Yllätyin kuitenkin suuresti, sillä tämä voide tuntuu yhdeltä parhaista kokeilemistani voiteista. Tuoksu on hento, koostumus kevyt ja kuivan ihon voiteeksi tämä imeytyy yllättävän nopeasti ja helposti jättäen ihon melko mattapintaiseksi!

Yves Rocherin Jardins du Monde -suihkugeelit ovat suosikkejani. Tällä hetkellä käytössäni on tämä Mexicon Lime -tuoksuinen suihkugeeli, sekä lotuksenkukalta tuoksuva suihkugeeli ja kummatkin ovat ihanan kesäisiä ja vaahtoavat mahtavasti. Lime on sellainen, joka todella herättää aamusuihkussa...

L'Orealin HotStraight -suoristusvoide on kuulunut vakiokokoelmaani vuosia. Ostin muistaakseni ensimmäisen pullon Usasta (siellä tuotteella oli musta pullo) ja rakastuin siihen, sillä se antoi karkeaan tukkaani pehmeyttä, käsiteltävyyttä ja lämpösuojan, tekemättä hiuksiani kuitenkaan raskaiksi ja rasvaisiksi. Käytän tätä nykyään aina föönätessäni, vaikka en edes suoristaisi hiuksiani. Olenpa muuten käyttänyt tätä kiharoidenkin pohjalla ja hyvin ne kiharatkin pysyivät, heh heh...

The Body Shop Ice Blue -shampoo
Victoria's Secret Secret Charm -hajuvesi
Yves Rocher Rose Absolue -hajuvesi
Yves Rocher Couleurs Nature Extra Volume -maskara

The Body Shopin Ice Blue -shampoosta olen puhunut jo niin monesti ennenkin, ettei se ehkä kaipaa enää esittelyjä. Shampoo puhdistaa tehokkaasti, tuoksuu uskomattoman raikkaalle (menthol) ja viilentää ihanasti. Suosikkini jo jostain esiteini-iästä!

Victoria's Secretin Secret Charm -tuoksun ostin viimeiseltä Usan matkaltani ja ostamistani tuoksuista tätä on tullut eniten käytettyä. Tuoksu on kevyt, puhdas, raikas ja vesimäinen, sellainen jota on helppo käyttää silloinkin kun kaikki tuoksut tuntuu kyllästyttävän.

Yves Rocher Rose Absolue -tuoksu puolestaan oli osa kolmeosaista pakkausta, jossa oli tämän tuoksun lisäksi myös jasmiini ja iiris, jonka vuoksi pakkauksen alunperin ostinkin... mutta sitten kävikin niin, että ruusu vei käytössä voiton. En yleensä ole suuri ruusun ystävä, mutta tämä on sen verran kevyt tuoksu, että sitä tuleekin käytettyä.

Yves Rocherilta löytyy myös omaan käyttööni parhaiten sopiva maskara. Vaikka mascara on volyymimaskara, ei yksi kerros sitä tarjoa mitään valtaisia räpsyttimiä. En kuitenkaan arkikäytössä pidä jättiräpsyttimistä (sotkevat silmälasini!), joten tämä tuote sopii päiväkäyttöön hyvin, eikä varise sitten millään, ei suttaa tuntienkaan jälkeen, mutta lähtee pois todella helposti saman merkin silmämeikinpoistoaineella (tosi hyvä tuote muuten). Ostin vahingossa sinisen maskaran mustan sijaan, mutta olen pokkana käyttänyt tätä silti melkein joka päivä... Väriltään tämä on kuitenkin niin tumma (ainakin omissa, jo valmiiksi miltei mustissa ripsissäni), ettei sinisyyttä oikeastaan huomaa.

Yves Rocher Couleurs Nature -poskipuna, 10 Teint Clair Rosé
Lumene Wild Rose Lip Shine -huulipuna, 01 Rising/Kepeästi
Lumene Natural Code -luomiväripaletti, 9 Daring
H&M -kynsilakka, Bella's Choice
Clinique Superbalm -hoitava huulikiilto, 01 Grape Tint
L'Oreal HIP (High Intensity Pigments) - musta, kakkumainen silmänrajus
Yves Rocher Couleurs Nature Flawless Finish Fluid Foundation -meikkivoide, Rosé 100
Lumene Quick & Chic - alus- ja päällyslakat

Yves Rocherin poskipuna on väriltään minulle juuri se paras pinkki. Sävy on luonnollinen ja kevyt, sitä on mahdotonta käyttää liikaa. Pysyy hyvin ja tuoksu on ihana!

Lumene Wild Rose Lip Shine -huulipuna puolestaan pääsi tälle listalle koostumuksensa vuoksi. Se tuntuu huulilla todella kosteuttavalta ja kevyeltä ja väriä on juuri sopivasti. Tämä sävy on kylmä, tummahko pinkki, mutta melko lähellä huulieni luonnollista sävyä, etenkin jos tätä ei laita kuin keveän kerroksen.

Uusin rakkauteni on Lumenen Natural Code -sarjan Daring -luomiväripaletti, joka yllätti pigmenttisyydellään aiemmin hankkimani vaalean paletin jälkeen. Tässä on kesän parhaat värit! 

H&M:n kynsilakka oli myöskin yllätys, kuten jokin aika sitten jo mainitsinkin. Tässä lakka "ihan livenä". Koostumus tässä lakassa oli mielestäni hyvä, hivenen maalimainen, mutta yksi kerros peitti hyvin ja kestikin jopa tallilla käynnin... Haluaisin jonkin toisenkin värin tästä!

Cliniquen superbalm -huulikiillon sain joskus äidiltä lahjana jonkin ulkomaan matkan jälkeen yhdessä muutaman muun sävyn kanssa. En ensin uskaltanut koskea niin violetilta näyttävään kiiltoon, mutta uskallettuani, siitä on tullut se kiilto, jonka heitän laukkuuni silloin kun en osaa päättää minkä kiillon ottaisin mukaani. Väriä tämä ei juuri huulille anna. Hoitavuudesta plussaa! 

L'Oreal HIP -silmänrajaustuotteen ostin Usasta viimeisellä reissullani. Sarjaa ei tietääkseni myydä Suomessa? Tämä on kuitenkin kaltaiselleni tärinäkädelle oivallinen vaihtoehto tussimaisen silmänrajauksen sijaan. Tällä saa todella tumman, intensiivisen ja tarkan rajauksen, jopa sellainenkin joka joutuu tuijottamaan peiliin alle 15 sentin päästä nähdäkseen missä se silmä oikein on...

Yves Rocherin meikkivoide on koostumukseltaan ihana. Yllätyin löytäessäni noinkin vaalean, hieman vaaleanpunaiseen taittuvan sävyn ulkomaalaiselta kosmetiikkamerkiltä, mutta tämä ihme kyllä toimii aika hyvin todella vaalealla ihollani. Vieläkin vaaleampi voisi olla, mutta ehkä onnistun (jotenkin ihmeen kaupalla) ruskettamaan valkoista kaulaani hivenen kesän aikana? Tämä pysyy hyvin (lupaa 14 tuntia), mutta kaipaa puuteria päälleen, ainakin omalla ihollani. Olen tosin nyt käyttänyt tätä Lumenen pohjustustuotteen kanssa, mikä on ollut aika hyvä yhdistelmä. 

Lumene Quick & Chic -lakat ovat tunnetusti olleet suuressa suosiossani aina, niinpä ostin sarjasta alus- ja päällyslakan kun ne viimeksi olivat tarjouksessa. Olen pitänyt molemmista todella paljon ja ne jäävät todennäköisesti pysyväksi osaksi kynsilakkakokoelmaani!

  
Heitinpä muuten tuon silmänrajauksen teekuppiinikin tuossa kuvaustilanteen aikana... Onneksi kansi oli tiiviisti kiinni - eikä teenkään maku kärsinyt...

Ei kommentteja: