keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Vaatteita ja muutoksia

Hiljaiseloni johtuu tällä kertaa erittäin hektisestä maanantaista, jolloin en ennättänyt juuri kotosalla istua ennen kuin aivan iltamyöhään, jolloin en sitten jaksanut enää bloggailla. En myöskään ole jaksanut ladata kamerani pattereita, niiden tyhjennyttyä sunnuntaina. Eilen (tiistaina) puolestaan vietin suurimman osan päivästä sängyssä jonkinasteisen vatsataudin kynsissä. Olo helpottui sen verran illaksi, että pääsin ruokakauppaan, kun pakko oli sinne rehautua... Ja Ellokselle laitoin pienen tilauksen menemään:

Jotenkin minusta on nyt tullut todella nirso vaatteiden suhteen, eikä kaupoista enää tartu mukaankaan mitään, paitsi jos jotain on lähes pakko ostaa, kuten alusvaatteita. Ainoa vaate, jonka olen ostanut pitkiin aikoihin, on mustat shortsit, mutta eivät nekään ole mitenkään kovasti sykähdyttäneet. Farkut tilasin pakon edessä, sillä paljon pitämäni tummat, ei-niin-leveä-lahkeiset farkkuni ovat nyt lopulta sanoneet sopimuksensa irti ja rispaantuneet siinä määrin, ettei niitä enää kehtaa pitää. Tilasin sitten tämmöiset "mustat" noiden sinisten korvikkeeksi, jo syksyäkin ajatellen. Toivotaan, että koko on hyvä kerrasta, eikä tarvi vaihtaa. Harmaa pusero on nyt sitten ehkä hieman "sporttisempi" vaihtoehto neuletakille, uskoisin, että sille tulee käyttöä esim. t-paitojen ja farkkujen kaverina. Harmaan otin, koska yritän välttää mustaa ja värikkäät on... noh, värikkäitä, enkä halua kyllästyä heti. Hame oli aika extreme-veto ja pelkään hieman että se on käytännössä liian lyhyt ja liian vartalonmyötäinen makuuni. Olisiko sitä epäkorrektia pitää esim. legginsien kanssa?

Mike on nyt sitten saanut kuin saanutkin viimein ylennyksen "sinipaitojen" joukkoon, eli hänestä on tullut yksi niistä kolmesta sinistä kauluspaitaa pitävästä ylemmän johdon henkilöstä. Hän on myös siirtymässä jälleen uuteen kauppaan töihin ja työaikakin pitenee vähintään 2 tunnilla per päivä... Mutta palkankorotus on huomattava. Niinpä Mike onkin vähän suunnitellut mukavempaan asuntoon muuttamista, mutta nykyisen vuokrasopimuksen kohtalo pitää päättää n. 8 päivän kuluessa, joten aikaa ei ole kovin paljon etsiä uutta kämppää, jos sellaisen haluaa.

Korrektiahan olisi olla iloinen miehen puolesta ja kannustaa eteenpäin - mitä olenkin tehnyt. Mutta samalla, minua ahdistaa se, että nyt emme sitten enää ehdi vaihtaa sanaakaan päivän aikana "kasvotusten", muuta kuin vapaapäivinä, jos ne sattuvat samaan aikaan. Mike tulee pääasiassa olemaan päivävuorossa tai iltavuorossa, mikä yleensä tehokkaasti takaa sen, ettemme samaan aikaan kotona ole. Ja onhan sekin vähän outoa, että minun omaisuuteni mahdollisesti muuttaa johonkin muualle ja minä olen yhä täällä Suomessa... Kivempi kämppä olisi kiva, mutta pääsenköhän itse siitä koskaan nauttimaan? Viisumin käsittelyssä pitäisi kuulemma mennä vielä 1-3 kuukautta... Joskus tuntuu vaan siltä, että elämme kummatkin niin omia elämiämme eri osoitteissamme, ettei tässä paljon voi avioliitosta puhua.

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kylla mun mielesta voi pitaa legginseja tuon hameen kanssa jos silta tuntuu. Onko silla "mika on korrektia" juurikaan valia, mun mielesta toi voisi olla ihan kiva vaikka mustien ei-ihan-taysmittaisten legginsie, mustan t-paidan (tai minka vaan mustan ylaosan, niin etta tavallaan yla ja alaosa olisi yhdistava tekija) ja mustien tennareiden kanssa. Itse viela yhdistaisin (yllattaen ;p) syksylla muhkean mustan tai hameen varisen kaulahuivin ja laittaisin hiukset loysalle nutturalle :)

Kyllapas nyt inspiroiduin sun hameesta :D

On kylla ihailtavaa miten jaksatte elaa tuossa tilanteessa (vaikka mita muutakaan mahdollisuutta talla hetkella juuri on..ihminen on pakon mukana sopeutuva elain). Onnea Mikelle ylennyksesta ja toivotaan etta muutaman kuukauden paasta viisumiasiat menevat eteenpain.
Tsemppia!

Jenni B kirjoitti...

Heh, kiva että sä ainakin inspiroiduit :D Mä ajattelin kanssa mustaan sitä yhdistää, tosin voishan repästä ja kokeilla jotain muutakin väriä. Oon esim. nähny tuota khakivihreää joskus yhdistettävän esim. vaaleaan sinivihreään... ja turkoosiin. Mene ja tiedä. Mutta joo, kuvausta vastaavat legginsit löytyi, mustia tennareita ei, mutta ehkä semmoiset voidaan järjestää syksyksi :]

Toivon hartaasti, ettei kyseinen tanttu näytä aivan kamalalta päälläni, sillä vaatekaappini kaipaisi kyllä jotain ei mustaa/ ei farkkua alaosaa... :P Khakiahan mulla on ollut joskus paljonkin... Sen ei tosin pitäis olla mun väri sen värianalyysihommelin mukaan mut joo, oon ehkä aika vapaasti sitä soveltanu, sillä eihän mulle pitäis esim. sopia persikkakaan, mutta se on vaan niin kesäväri :D