sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Väsynyt bloggaaja

Eipä ole tullut pahemmin blogia päiviteltyä. On vaan ollut jotenkin mehut pois koko viikon, ei ole jaksanut raapustella edes muutamaa tekstiriviä. Pariin otteeseen yritin kyllä, mutta homma kaatui aina siihen, etten oikein osannut sanoa mitään. En edes Mikelle ole juuri puhunut koko viikolla, tuntuu vaan ettei ole mitään olennaista sanottavaa. Ehkä tämä tästä.

Suurin osa päivistäni täällä Pohjanmaalla on kulunut sairaalakäynteihin ja äidin auttamiseen milloin missäkin asiassa ja tuntuu että siinä sivussa on oma elämä mennytkin ihan hunningolle. Sain sentään tänään uusittua kirjani lainan netin kauta, sillä sen eräpäivä olisi ollut jo huomenna, enkä ole ennättänyt sitäkään kokonaan lukea. Pankkiasioita pitäisi hoitaa, samoin kouluasioita ja kotiin päästyäni (huomenissa) on ohjelmassa myös ruokakaupassa käynti ja sen lisäksi asuntokin pitäisi siivota, lakanat vaihtaa ja olisipa tuolla jotain typeriä englannin kieliopin tehtäviäkin tehtävänä, mutta tuntuu tällä hetkellä vähän siltä, että ne ovat siellä prioriteettilistan häntäpäässä.


Koiraa on tullut lenkitettyä ja palloa heiteltyä (kuvat laadukkaalla puhelimellani otettuja, huom. villi tukka ja väsynyt ilme), tosin nyt pari viimeistä päivää on lähinnä tullut kastuttua läpi märäksi jo niiden muutamien minuuttien aikana mitä kuluu lähipuiston kiertämiseen. Eilen hauvapolo oli vielä kipeänäkin, mutta onneksi nyt vointi näyttää olevan parempi, tosin vasenta takajalkaansa se on varonut aina noustessaan jo pidemmän aikaa... ehkä jokin hermo puristuksissa? Olen tänäkin kesänä tuntenut jonkinlaista vetoa turkoosiin väriin, minkä huomaa mm. hiljattain ostamastani hiuspannasta, koruistani, sekä ennen kaikkea räikeästä kynsilakastani (H&M Bella's Choice). Yllättävän hyvä lakka muuten, vaikka en uskonut sen mitään kestävänkään (kokemukseni mukaan H&M:n meikit eivät ole häävejä). Yksi kerros peitti hyvin, koostumus oli aika helppokäyttöinen ja pysyvyyskin on hyvä. Edes tallilla kynsilakat eivät alkaneet rapista, mutta hahaa, kaivelin hammastani niin sitten lopulta lohkesi etusormen kynnen kynsilakasta pieni pala.


Tallilla olen reissuni aikana viettänyt aikaa ihan kiitettävästi aivoja nollailemassa, tosin mielelläni olisin ollut siellä oikeastaan koko ajan. Ikävöin viime kesään, vaikka tallityöt olivatkin rankkoja. Nyt kuitenkin siellä olisi rutkasti helpompaa, sillä vettä ei enää tarvitse laitumelle kantaa (automaatit) ja tallin käytävän siivouskin onnistuu koneen avustuksella. Se onkin heti jo pari tuntia päivästä pois.

Vaikka olenkin ollut nk. lomalla tämän viikon, ei tämä ole kyllä lomalta juuri tuntunut (paitsi juuri tallilla). Äidillä on hermot kireänä ja kamala stressi koko ajan päällä, puhelimet ovat soineet lähes taukoamatta kun kaikki ovat vuorotellen kyselleet isän voinnista, minkä ansioista kaikenlainen varsinainen eläminen on ollut varsin haastavaa, kun et edes ruokaa voi laittaa ilman että vähintään neljä ihmistä soittaa... Puuh. Vanhin siskoni on tulossa tänään pikavisiitille ja lähtee huomenna takaisin. Käymme illalla yhdessä katsomassa isää. Äiti joutuu kuitenkin nyt sitten jotenkin pärjäämään yksikseen, kunnes tulen juhannuksen aikaan takaisin... Olen tarjoutunut viemään koiran Tampereelle, mutta toisaalta mielestäni olisi hyvä, jos äidillä olisi täällä jotain seuraa...

Isän vointi on parantunut melkoisesti keskiviikosta, mutta vasta eilen hän pystyi olemaan ilman lisähappea. Rytmihäiriöt tosin piinasivat toissayönä... Toivotaan pikaista paranemista!

Ei kommentteja: