keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

YLEistä juttua

Taas on puhelimet laulaneet suuntaan jos toiseenkin kun olen (vaihteeksi) saanut tapella raha-asioista eri virastojen kanssa (jipii!). Kiireellä ja tohinalla se aamupäivä menikin kun yritin valmistautua lähtemään Ylelle samalla kun puhuin puhelimessa neljän eri ihmisen kanssa. Onneksi kännykässä on tuo kaiutin niin pystyy samalla meikkaamaan ja muuta, tosin tulipa tänä aamuna puhuttua puhelimessa suihkussakin - tosin en vettä samalla juoksuttanut. Multitasking is key.

Tietenkin sinä ainoana päivänä jolloin olisi todella olennaista olla ajoissa jossain, oli bussi yli 10 minuuttia myöhässä. ONNEKSI kuitenkin olin sopinut tapaamisen NOIN klo 12:30, vaikka bussimatkaan piti mennä n. 10 minuuttia bussin lähtiessä 12:07. Ennätin silti paikalle ja sain kierroksen Ylellä. Semmoisen pienimuotoisen. Kävin lastenohjelmien toimituksessa ja nettipuolella ja tapasin kourallisen ihmisiä, jotka yrittävät kehittää minulle jotain tekemistä syksyksi.


Tietenkään en taas osannut sitä kameraa mukana kuskata. Vähän hirvitti näitäkin kuvia napsia kun kuitenkin paikan päällä on kaikenmoisia portteja ja ovia ja avainkoodeja ja vahtimestareita ja ties mitä... Mutta kai se kuitenkin on jokseenkin julkista tilaa? Ainakin ulkona... Sattuipa muuten kaunis päivä, niin ei harmittanut paluumatkalla odottaa bussipysäkillä 20 minuuttia...

Kaupassa tuli käytyä pikaisesti ja kesän ensimmäinen (ja noilla hinnoilla tod. näk. myös viimeinen) irtojäätelö (tai no pehmis) tuli nautittua. Tein sapuskaa, join teetä, heitin ikkunat selälleen auki ja laitoin tuulettimen laulamaan, että vähän viilenisi täällä saunassa... Huomenna taas kouluun nautiskelemaan englannin kielen ihmeistä... Voi elämä. Tunnelmaa on nyt pakko keventää tällä helmellä:

Ei kommentteja: