torstai 6. tammikuuta 2011

Käsityöläinen ja laatikkofani

Vaikka tässä kämpässä on periaatteessa säilytystiloja vaikka kuinka (tosin yksi iso komero on kokonaan täynnä liskoja), tuntuu, ettei tavarani mahdu koskaan mihinkään ja niinpä työpöytäni vyöryy kaikenlaista vihkoa, kalenteria, paperilappusta ja muuta tavaraa jatkuvasti. Vaan ei enää! Ostin näet Michael'silta (käsityötarvikeliike) 2 komeaa säilytyslaatikkoa. Alimmainen on ehkä vähän imelä ("Happiness is where you find it."), mutta retroisuus vakuutti.

Päällimmäinen on mielestäni aivan ihana, vähän kuin vanhanaikainen matkalaukku, matkustusteemoineen. Michael'silla oli mahtava valikoima ja olisinkin mielelläni ottanut useammankin laatikon... harmi vaan, että noita ei kyllä taida saada Suomeen vietyä mukana... Mielelläni veisin yhden tuollaisen matkalaukkuhenkisen sinnekin.

Ehkä lähetän postissa, jos uskallan... Sain nimittäin eilen viimeinkin käsiini paketin Suomesta, jonka vanhempani lähettivät 9.12. Kauan kesti ja kaiken kukkuraksi ei tuokaan paketti selvinyt paikan päälle ehjänä (kuten ei mikään muukaan tänne koskaan lähettämäni), vaan kulmassa oli aikuisen miehen nyrkin mentävä reikä. Ihme oli se, ettei mitään ollut paketista kadonnut - ainakaan vanhempieni mukaan. Paketti itsessään sisälsi joulutavaraa (yhyy), sekä 2 pussia Pandan lakuja, 1 pussin Marianne-karkkeja ja paketin After Eight -suklaata, sekä äidin tekemiä pikkuleipiä ison laatikollisen (jota Mike on tuhonnut ahkerasti). Mukana oli myös ihanat turkoosit lapaset ja pipo, jotka on tarkoitus lahjoittaa Miken äidin suuntaan... vaikka mielelläni omisin ne itse!

Michaelsilta tarttui mukaan myös korutarvikkeita ja jotain tämän sorttista tuli sitten värkättyä ruusukvartsia muistuttavasta kivestä (ehkä se oli ruusukvartsia?), noin ystävänpäivää jo ajatellen:

Ikävä kyllä kuvan laatu on köppäinen...

Pöllö kaipaa vielä ketjun... enkä ole ihan varma sydämestä...

Valvoin pitkälle yöhön maanantaina värkkäillen noita koruja, mutta olen kaikin puolin erittäin tyytyväinen tuohon kaulakoruun... josta täytyisi jaksaa kyllä ottaa parempi kuva, sillä tuo ei tee sille oikeutta ollenkaan. Tiistaina olin kuitenkin reipas tyttö ja pesin 2 koneellista pyykkiä, tiskasin tiskit, siivosin keittiön ja kylppärin ja ja ja vaikka mitä. Tänään olenkin sitten vain laiskotellut... nukkunut piiiitkät päikkärit (taisi olla univelkaa) ja katsonut Emmerdalea teekupin äärellä... (Suomesta ostettua valkoista teetä nauttien...)

Asunnossa on tällä hetkellä meneillään projekti Iguaanin Uusi Koti, joka valmistunee piakkoin. Liskolle on luvassa melko makeat oltavat, sillä uusi koti on normaalisti kissojen kennelinä käytettävä valtavan kokoinen häkki, johon Mike on rakentanut ramppeja ja lekottelupaikkoja... Häkistä löytyy myös suojaisa piilonurkkaus kasviverhon takaa, uima-allas ja RIIPPUMATTO. Kaiken kruunaa ikioma auringonottopaikka sekä tasainen suihku kosteuttavaa höyryä... Voi elämä.

Tästä "rääpäleestä" tulee vielä jonain päivänä n. 1.2m jättiläislisko, jos hyvin käy.
(Kuvassa Zucchini tilapäismajoituksessaan...)

Ei kommentteja: