keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Snuggie ja muita mukavuuksia

<- Miksi? Oletan että nämä ovat varmaan Suomessakin pyörineet jossain Ostos-TV:n syövereissä yömyöhällä... Snuggies. Huovan ja... öh... puseron (?) yhdistelmä. Jättää kädet vapaaksi - kaukosäätimelle. Voi pestä pesukoneessa, mikäli pudotat sille ruokaa. Mitäpä muuta sitä ihminen tarvitsisi?

Jätin snuggiesin leffavuokraamoon, mutta nappasin mukaan Monty Pythonin Holy Grailin ja Big Lebowskin, sillä on aika katsoa klassikoita. Uskokaa tai älkää, en ole vielä nähnyt kumpaakaan. Tai siis, en ollut. Katsoin Big Lebowskin tänään Miken kanssa. Ahahahah. Elokuva tuntui pitkältä ja monitahoiselta (vähän kuin Tarantinot), mutta hekottelin. Mukavaa lökötellä meidän jättipehmosohvalla elokuvan parissa... Mmm-mmm.

Siitä onkin hyvä siirtyä seuraavaan asiaan... Nimittäin siihen, että siippani on kyllästynyt työhönsä ja haluaa muuttaa Suomeen. Raha on se ainokainen ongelma tällä hetkellä, muuten mies sanoo että muuttaisi vaikka kahdessa viikossa. AAAH. Semmoista sitten tällä kertaa. Täysi käännös siitä missä oltiin  muutama kuukausi sitten. Jänskättää. Mitäs nyt tehdään?

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Oispas se kiva jos teidan asumisjarjestelyt selviais noin "helposti"! Kannattaa siihen ajatukseen totutteluun kuitenkin varata vahan enemman aikaa, etta on jonkin sortin suunnitelmat valmiina Suomeen tullessa, ettei iske kamala kulttuurishokki ja tuska "oman elaman" puuttumisesta Suomessa.

Jenni kirjoitti...

Niinpä. Tämähän oli tosin se alkuperäinen suunnitelma silloin vuonna nakki, että Mike muuttaisi Suomeen. Paperihommissa menee kuitenkin aikansa, vaikka aloittaisimme heti ja Miken pitää hoitaa kuitenkin asiansa kuntoon täällä Usassa ensin. :P

Itse olen vähän epävarma asiasta, vaikka hienoahan se toisaalta olisi, mutta kun Mike ei puhu Suomea niin se on tod. näk. melkoinen ongelma ainakin muuten englannilla pärjäisikin.

Toisaalta olisi helpompaa hipsiä sinne Irlantiin (mitä suunnittelin vuosi sitten), mutta siellä ilmeisesti menee taloudellisesti nyt tosi surkeasti. :/