maanantai 31. tammikuuta 2011

Kello 3:33

Nukkumassa olisi hyvä olla, mutta sain yhtäkkiä inspiraation muokata blogini ulkoasua. Itseasiassa sain inspiraation jo ajat sitten, mutta jostain syystä tämä oma pöytäkoneeni ei halua muutoksia tehdä. Miken kone halusi, joten käytin sitä. Jotain muokkausta lienee kuitenkin vielä edessä, mutta nyt olen ihan oikeasti aikeissa lähteä nukkumaan. Perjantai-lauantai-välisen yön vietinkin nimittäin siivotessa ahkerasti tuholaistarkastajaa varten - vain huomatakseni lopulta lauantaina puolilta päivin, että Mike oli katsonut päivän väärin ja tarkastaja olikin tulossa vasta tänään, maanantaina. Kirosin itsekseni, mutta ainakin kämpässä oli melkoisen siistiä - jopa makuuhuone näytti (ja näyttää yhä, ihme kyllä) makuuhuoneelta!

Pesin 3 koneellista pyykkiä yöllä, pyyhin pölyt, kuurasin keittiön ja kylpyhuoneen ja olin lopulta valmis noin kuudelta aamulla. Ihan rakentavaa touhua tietysti. Tänä yönä en ole siivonnut, sillä kämppä on yhä asuttavassa kunnossa ja suurin osa matoistakin (meinasin kirjoittaa "karpeteistakin") on puhdistettu höyryn kera. Huomenna on vielä vuorossa makuuhuone ja työhuone, kun ei sitten lauantaina (eikä sunnuntainakaan) saatu aikaiseksi.


Viikonloppu sujui ihan rattoisasti oudoista nukkumarytmeistä (tai rytmin puutteesta) huolimatta. Tuli taas katsottua Taru Sormusten Herrasta -trilogiaa ja tulipa yksi Pizza Hutin pizzakin tilattua... Tänään (tai siis sunnuntaina) syötiin edes pikkuisen terveellisemmin, sillä tein (kuten kuvasta ehkä näkyy) yrttiperunalohkoja (oliiviöly-rosmariini-mustapippuri-valkosipuli-suola-seoksessa pyöriteltyjä), kanaa cordon bleu ja salaattia... Aamupalakin oli eilen vähän kevyempi...

Omena ja bagel Philadelphia-tuorejuustolla, sekä teetä maidolla

Ja tänä aamuna söin mysliä. Kenties toivoa on vielä? Paitsi että... ostettiin kaupasta niitä ihania vohvelitankoja, joissa on sisällä hasselpähkinäsuklaata... Että se siitä sitten.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvalta nayttaa blogin uusi ulkoasu :) Sa oot ollut ihan liian ahkera siella, laheta vahan siivousintoa tannekin :P

Johanna kirjoitti...

Kiva uusi ulkoasu :) Etenkin otsikkojen fontti ja blogin taustakuva on tosi kivoja :)

Jenni kirjoitti...

Kiitos kiitos, kiva että tykkäätte :) Tarkoitus oli pitää sitä punaista vain joulun ajan, mutta kun en saanut mokomaa vaihdettua niin se jäi... kunnes keksin, että ehkä Miken kone on suopeampi ja olihan se. Tykkään itsekin kovasti uudesta ulkoasusta :)