torstai 20. tammikuuta 2011

Karmalita

Mamman kulta. Kuvassa rakkain lapseni (Milon jälkeen), Karma, alias Karmalita, Fatzard, Toadface... rakkaalla lapsella on monta nimeä. Jos ja kun muutto on edessä, lapsukaisistamme todennäköisesti muuttavat vain Karma ja Loki, Mikellä kauimmin olleet parta-agamat. Kummatkin ovat olleet Mikellä jo vuosia, ihan pikkuisesta saakka. Nyt näillä mussukoilla on kokoa jo jonkin verran, Karmakin on jo ainakin 30 senttiä hännäntöpöineen kaikkineen. Loki puolestaan on vielä suurempi.

Karma on ollut melko uninen viime päivinä, mikä huolestutti vähän, kunnes tajusin, että sen lämpölamppu ei ollut tarpeeksi lämmin, sillä jouduimme tilapäisesti korvaamaan sen normaalin lattialampun valolla. Lisko oli kylmissään ja siksi uninen ja jonkin verran ruokahaluton. Lämmittelin mussukkaa oman, varsin tehokkaan pöytälamppuni alla, kunnes saimme oikeanlaisen lampun paikoilleen.

Uninen olen ollut minäkin. Nukuin viime yönä n. 11,5h ja silti vielä n. 3h päiväunetkin maistuivat. En tiedä mistä ihmeestä tätä unta riittää, mutta hyvin suurella todennäköisyydellä olen tullut myös mökkihöperöksi, sillä huomaan hakevani elämänviisauksia iguaanilta ja opettavani kissalle koirien temppuja. Kissarullan se osaa kuitenkin muodostaa ihan oma-aloitteisesti, koska uskoo sen näyttävän söpöltä:

Häijy katse kuitenkin pilaa söpöys-vaikutelman.

Huomenna voisin kenties vihdoinkin käydä jossain muualla (lue: ostoskeskuksessa) ja ulkoiluttaa aivojani pikkuisen ennen kun mökkihöperyystilani pahenee. Pieni "humputtelu" voisi olla paikallaan...

Ei kommentteja: