torstai 27. tammikuuta 2011

Ode kettu

Jep, epämääräinen otsikko ehkä sen jo jollekin paljastikin... Päädyin tänään taas tutkimaan Google Analyticsin mielenkiintoista maailmaa ja selvitin mm. miten ihmiset ovat blogiini päätyneet. Toki suurin osa tulee joko blogilistan tai vastaavan kautta, tai kirjoittamalla osoitteen osoitekenttään (kuten itse teen) tai sitten googlettamalla - joko blogini nimen... tai jotain ihan muuta.Usein blogissani ei ole päätä eikä häntää, mikä ehkä selittääkin sen, miten ihmiset päätyvät tänne googlettamalla muun muassa nuudeleiden hintaa tai tutkimalla miten mukavia Askon sohvasängyt ovat. Mielenkiintoista kyllä, jotkut ovat päätyneet blogiini myös googlettamalla ohjeita kettuhäkin tekemiseen.

Mitä puolestaan on "ode kettu"? Sitäkin googlettamalla on nimittäin blogiini päädytty. Joku on tänne päätynyt myös googlettamalla sanat "ostan sininen kettu suomessa" ja "omena kuori ikenet". Kuulostaa muuten kivuliaalta. Omenien kosto....

Googlen avulla blogiini löytää myös etsimällä kiinteistönvälittäjän mainoksia, merkkitavaraa halvalla ja silmälasikotelo-iltalaukkuja. Joku poloinen luuli myös löytävänsä täältä treenausmusiikkia. Olenhan melkoinen atleetti!

PS. Joku muuten haaveilee Snuggieista Suomessakin... ja päätyy blogiini.
PPS. Syön taas tomaatti-mozzarella-basilika chiapattaa... addiktio!

Ei kommentteja: