tiistai 24. tammikuuta 2012

Heikin päivä - Miken silmin

Miken kieliopinnot ovat lähteneet hyvin vauhtiin ja viimeisen 3 viikon aikana on opittu jo vaikka mitä... Ainakin kalan syömistä. Ohessa kuvasarja, josta Mike kirjoitti koulussa tarinaa, tosin se jäi vähän kesken. Tässä muidenkin riemuksi: Heikin koulupäivä.


Hän nousee aamulla. Kello on seitsemän aivan. Hän menee vessaan, sitten hän pesee. Hän pukee, mutta hän on nyt kiire. Koska kello on kymmenen yli seitsemän. Mutta, hän ei kiroile, koska hän on hyvin hyvä poika.

Nyt hän tekee hänen sänky. Hän menee keitiöön ja syö paljon kala. En tiedä miksi hän syö kala aamulla, mutta hän rakastaa hänen kala. Hän myös näytöä yksi muna, mutta hän ei syö se.

Nyt hän pakkaa hänen punainen reppu. Hän menee kouluun, mutta hän kävelee vieras, joskus. Hän ei ymmärrä numerot tai aakkoset. Hän opiskelee paljon ja sitten menee musiikki luokkaan. Hän ei laula, koska hän on arka. Mutta hän näyttelee hyvä. Tänään on perjantai. Hän ja hänen ystävä on hyvin iloinen. He menevät kotiin. Myös hän on iloinen koska hänen pipo lentää.

Sitten hän tulee kodiin, hän pestee vatia koska hänen äiti menee kauppaan. Hän lue paljon, mutta hän on ikävystyminen. Hän menee pihalle ja leikkii kuviteltu ystävä kanssa...

2 kommenttia:

Ioanna kirjoitti...

Hyvä, Mike! :) Siitä se opiskelu lähtee.

Satu VW kirjoitti...

Hehee, hieno tarina, paljon on kyllä kolmessa viikossa opittu! Minun miehellä tuo suomen opiskelu jäi yhteen viikkoon...