torstai 26. tammikuuta 2012

Polttaa, polttaa

Tänään poltin käämini ja siinä samalla vähän muutakin. Joskus kun on nököttänyt kotonaan tarpeeksi kauan, sitä vaan kiehahtaa yli ja kaikki alkaa pistämään vihaksi. Tänään oli yksi niitä päiviä.

Yritin laittaa ruokaa kokojyvävehnänuudeleista ja kasviksista ja toki se nuudelien veden valuttaminen ei mennyt mitenkään niin kuin Strömsössä. Poltin taidokkaasti ensin sormeni yrittäessäni kaataa vettä kattilasta ulos kattilan kannessa olevien reikien avulla, mutta patalappujen kanssa homma ei sitten ollutkaan niin helppo. Sen jälkeen asetin kattilan tiskipöydälle ja kurkotin kaapista siivilää minkä yhteydessä poltin sitten vatsanahkani kuumaa kattilaa vasten (taitavaa).

Lopputuloksena aivan uuden muotoinen siivilä... ja n. 5 minuutin jälkeen myös lounasta.

Olisi varmaan aika poistua jonnekin ihmisten ilmoille (lähikauppaa ja koiran lenkittämistä ei lasketa) ennen kun joudun ostamaan muitakin uusia esineitä paiskomieni tilalle? Olen yleensä melko kärsivällinen, mutta kun pinna napsahtaa, se napsahtaa ja siinä saa usein viattomat esineet kyytiä... Mainitsinko jo, että söin viimeisen omistamani stressipallon joitain vuosia sitten?


PS. Nuudelit & Findus Classic Wok soijakastikkeella oli maukasta.

Ei kommentteja: