sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Maustehyllyprojekti

Kävimme eilen joukolla Ikeassa, missä vierähtikin muutama tunti. Tällä kertaa mukaan tarttui mm. arsenaali kuvassa (oikealla) näkyviä maustepurkkeja, joihin pitäisi saada vielä tarrat hankittua, jotta voisin ne asetella sievästi maustehyllyyn. Tähän saakka mausteemme ovat nimittäin olleet suurelta osin kuivatavarakaapissa, tungettuna tuohon epämääräiseen purnukkaan, epämääräisissä pakkauksissaan - sikäli mikäli ne edes sinne mahtuivat. Osa on myös kaupan pakkauksissa maustehyllyssä, joten näin ollen mausteita oli vähän siellä sun täällä.

Melko suuriahan nämä purkit ovat, mutta mahtuvat kyllä hyllyyn hyvin. Luulen, että 8 mausteella päästään jo aika hyvin meidän keittiössä alkuun, etenkin kun suola, pippuri ja sokeri jäävät todennäköisesti omiin sirottimiinsa.

Samalla ostin myös yhden tuollaisen suuren lasipurkin taas kerran ja kippasin suosikkimuroni (Kellogg'sin mansikka-suklaa) sinne. Myslit meillä olikin jo vastaavassa purnukassa. Keittiön pikkuhyllystä muutti muutamat punaiset esineet muualle ja tilalle astui äidiltä peritty Arabian kahvallinen tarjoiluastia ja Ikeasta haalittu kori, jossa nököttää muutama hassu keittokirja ja reseptivihko tällä hetkellä.

Huomiselle olisi siis suunnitelmissa maustehyllyprojektin loppuunsaattaminen... ja pyykkiä.

Ei kommentteja: