maanantai 23. tammikuuta 2012

Maanantaimutinoita

Maustehyllyprojekti eteni, mutta ei valmistunutkaan. Tarralappuja pitääkin lähteä hakemaan jostain ruokakauppaa kauempaa, mutta mausteet sentään löytyivät.

Sain kuitenkin tänään kotityöt tehtyä siihen malliin, ettei niihin varmaan tarvitsekaan muutamaan päivään palata. Jotain sentään.

Olen lukenut ahminut sisustuslehtiä viimeiset pari viikkoa, mistä on seurannut se, että mieli tekee jatkuvasti laittaa uutta ja askarella ja ideoida ja käännellä tavaroita ja niin edelleen. Makuuhuone on tällä hetkellä vielä vähän vaiheessa, mutta sinne on lainattu äidiltä kaikkea ihanaa (taas), joilla porskutetaan varmaankin kesään saakka - ellei kauemminkin. Sävymaailma on lähinnä punaista ja valkoista... ja tähtiäkin löytyy.

Olohuone puolestaan on tällä hetkellä hillitty ja melkeinpä minimalistinen, mutta muutamat tavarat hakevat vielä vähän paikkojaan siellä sun täällä. Sama kuin keittiössä... Kuvassa vasemmalla uusi sohvapöytämme koivun sävyssä (kuten työpöytäni laatikotkin). Kieltämättä sohvapöytä on rahiin verrattuna vähän niin kuin luksusta, koska nyt niitä mukeja ei enää tarvitse tasapainotella kaiken maailman tarjottimien päälle... Ah, pieniä iloja.

Sain myös tänään aikaiseksi raivata taas vaihteeksi meikkikokoelmani ja nakkasin samalla melkoisen kasan luomivärejä menemään tajutessani, että osan niistä olin omistanut jo suorastaan ällöttävän pitkän ajan - eivätkä kaikki enää tuoksahtaneetkaan miellyttävältä... Laitoinpa muuten reippaana tyttönä kasvonaamionkin tänään hetkeksi suihkun jälkeen... ensimmäistä kertaa ehkä kolmeen kuukauteen.

Niin ja, blogin ulkoasukin on taas kokenut jotain muodonmuutosta...

6 kommenttia:

Matkantekijätär kirjoitti...

Blogi on ihanan talvisin sininen! Ja tuo sun uus kuva on tosi sulonen! :)

Jenni kirjoitti...

Kiitos kiitos :)

Ioanna kirjoitti...

Mulla meni noin 4 kk ennen kuin sain ostettua tarrat maustepurkkeihin. Mut niitä oli oikeasti vähän hankala löytää, ja lopulta niitä blankoja löysin vasta Stockalta! Mutta hyvin suunniteltu on tietty jo puoliksi tehty... :D

Jenni kirjoitti...

Pitääköhän munkin mennä suosiosta Stockalle... o_O Ajattelin että jostain Tiimaristakin löytyis. :P

- mirya - kirjoitti...

Hei!

Saimme sosiaalisen median koulutuksessa tehtäväksi lukea ja kommentoida jonkun blogia, joten ryntöäsin tänne. Kävimme kiireisen monitoimihyötyreissun pohjanmaalla viikonloppuna hakemassa mm. koirankopin ja Iikkeassa Haparandassa käytiin myös. Kattelin tuota sohvapöytää juuri tuon värisenä mutta isompana. Ihan hirmu edullinen... jotain 40 ekee... Mutta hoppu tuli, enkä ehtiny hakea matkaan ku oli pakollisia ostoksia. Ootko ollut tyytyväinen tuohon pöytään?
Terkuin Mirja

Jenni kirjoitti...

Olen ollut hyvinkin tyytyväinen :) Meille ei isompi pöytä oikein mahtuisikaan, sillä se olisi kulkuväylällä, mutta tämä on kyllä oikein sopiva!