maanantai 1. elokuuta 2011

Kesäinen arvonta!


Nyt olisi (loppu)kesän kunniaksi sitten arvonnan aika! Toin viime Usan reissulta pari Bath & Body Worksin antibakteerista käsivoidetta, toista olen käyttänyt ja toisen toin aikoinaan arvottavaksi (ja unohdin sitten täysin koko asian). En viitsinyt pelkästään voidetta arpoa, joten jotain muutakin oli keksittävä. Bongasin kaupasta Herbinan uuden biohajoavan luomuruusuveden ja tuumailin, että kenties siinä olisi mukava kesäinen lisä arvontaan...

Bath & Body Worksin käsivoide on siis antibakteerinen, tappaa käsistä pöpöjä samalla kun kosteuttaa niitä. Tuoksuna on raikas omenan tuoksu. Herbinan ruusuvesi puolestaan toimii pakkausselosteen mukaan kasvoveden tavoin.

Osallistuaksesi arvontaan, kommentoi tähän postaukseen mikä on ollut kesäsi kohokohta - vai onko se kenties vielä edessä? Arvonta päättyy maanantaina 8.8. klo 8:00. (hahaa)

17 kommenttia:

Rombo kirjoitti...

Kesäni kohokohta on ollut loma ja se valitettavasti meni jo... :D

Plaz^ kirjoitti...

Kesän kohokohta on parin viikon päästä olevat siskon rippijuhlat joihin saa laittautua ihan kunnolla edustuskuntoon :)

Matkantekijätär kirjoitti...

Tosi vaikea valita. Saako sanoa kaksi kohokohtaa?! Häät Saksassa ja road trip kaverin kanssa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kesän kohokohta oli ihanat helteiset päivät joista täytyy aina nauttia :)
-Anne

Kati kirjoitti...

Kesäni kohokohta on tähän mennessä ollut benji-hyppy!

Nipsu kirjoitti...

Täytyy sanoa, että kesän kohokohta oli kyl häämatka Italiaan. :)
Käytän itse Herbinan kasvovettä, joka on siinä vaaleanpunaisessa purkissa ja se on aivan ihana kasvoille, olisi hauska kokeilla tuota biohajoavaa versiota myös.

Kristina kirjoitti...

Heippa! Oletan etta kesani kohokohta tulee olemaan mun haat 20/8/2011. Tahan asti kohokohta on ollut ihan mahtavat polttarit jotka ihanat ystavani jarjestivat.
Hyvaa kesan jatkoa:)
- Kristina

Salla kirjoitti...

Kesän kohokohta oli ihan ehdottomasti se, kun sain kauan kaivatut maisterin paperit kätösiini!

Bisquits kirjoitti...

Oman kesäni kohokohta on luonnollisesti ollut omat hääni, hih. :-D Helppo valinta!

Bisquits kirjoitti...

P.S. Jos satun voittamaan, ilmoittelen vain kaiken varalta, etten välttämättä ole netin äärellä tuona viikkona ollenkaan.

tiiti66 kirjoitti...

Kesän kohokohta (ja kertoo kyllä kuinka tapahtumaköyhä tämä kesä on ollutkaan....) oli kesäkuiset varhaisaamun tennisvuorot. Olipa mukava aloittaa aamu reippaasti pelailemalla, sitten pulahtaa uimaan ja aloittaa hellepäivän vietto.

Satu kirjoitti...

Jee, ehdin vielä mukaan arvontaan! :) Kesän kohokohta on syyskuussa alkava piiitkän pitkä kesälomaan yhdistetty mammaloma :) Eli vielä kuukausi töitä ja sitten otetaan rennosti!

koshka kirjoitti...

Kyllä kesän kruunasi (jo hetken odoteltu) kosinta:)

ensu kirjoitti...

Kesän kohokohta oli ensimmäisen ihan oikean kesätyön ihan oikea palkkapäivä.

Anu Johanna kirjoitti...

Kaikista paras päivä oli se heinäkuun eka, kun aloitin kesälomani. Sen elämäni ensimmäisen neliviikkoisen, joka teki kyllä terää. :)

Päivä oli ihanan aurinkoinen ja koko päivän oli niin hyvä fiilis. Illalla vietimme työporukkani - joka on kaikista hyvistäkin työporukoistani se kaikkein paras - kanssa kesäjuhlia. Paljon hyvää syötävää, juotavaa ja seuraa, ja ulkona oli niin lämmin, että kattoterassillakin tarkeni yömyöhään saakka.

Ihan loistava päivä kaiken kaikkiaan! Vaikka lomailu itsessään oli tietysti myös huippua, niin sen aloittaminen vasta olikin kivaa. :)

SannaMaaria kirjoitti...

Kesän kohokohta on ollut ehdottomasti se, että kun pääsin vaikeasta yli 10 vuoden suhteesta irti, niin olen löytänyt itseni uudestaan ja tapailen uutta, mukavaa miestä :))

Tiikeriankka kirjoitti...

Minun kesäni kohokohta tähän mennessä on ollut rakkaan ystäväni häät Tampereella. Häitä oli odotettu jo vuosikausia, ja kun pitkästä aikaa olivat kaikki läheiset ystävät koossa niin onnellinen ilta oli taattu. Vierailin reissulla ekaa kertaa Finlaysonin alueella ja ihastuin ikihyväksi, pitää päästä pian uudestaan!

ps. Olen lukenut blogiasi jo tosi pitkään mutta vihdoinkin sain aikaiseksi kommentoida! Lupaan jatkossa kirjoittaa useamminkin, enkä vain arvonnan vuoksi :) Pidän Tampereesta valtavasti, tykkään kovasti kun blogissasi aina silloin tällöin vilahtaa paikkoja missä itsekin olen käynyt. Harmillisen harvoin vaan pääsen siellä käymään kun asun sen verran kaukana...