perjantai 20. tammikuuta 2012

Vatne Designs Love

Sain eilen postia Washingtonista, Yhdysvalloista! Kauan odottamani Vatne Designs -korut saapuivat aamulla postitytön tuomana ilahduttamaan päivääni. Tilasin itselleni kaulakorun ja korvakorut joulun alla tarjouksia hyödyntäen ja n. kuukauden kuluttua korut olivat kotiovellani. Koko homma oikeastaan sai alkunsa jo varhain syksyllä kun kerroin korujen suunnittelijalle, Neallie Walvatnelle aikovani blogata Vatne Designs -koruista, koska pidän niistä niin kovasti. Syksyllä koko homma unohtui muuton ja muun sekasotkun yhteydessä, mutta nyt kun joulun alla tilasin itselleni korut, muisti Neallie puheeni bloggauksesta ja lupasi laittaa mukaan vähän jotain ekstraa...

Pahvilaatikosta paljastui suloinen pieni pahvirasia...
...jonka sisällä oli näppärästi pakattuna tilaamani korut.

Vasemmalla extrana saamani koru...
...ja oikealla tilaamani koru.

Tilaamani korvakorut ($ 35) ja kaulakoru ($ 38).

Olen ollut rakastunut Vatne Designs -koruihin siitä saakka kun ystäväni halusi tilata niitä häitään varten noin vuosi sitten, eikä koruja vielä silloin toimitettu Suomeen - ja itse olin tuolloin Usassa. Tein siinä samalla tilauksen yksinkertaisista, kauniista korvakoruista itsellenikin. Vatne Designs -korut ovat todella kauniita ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin ja Neallie valmistaa niitä erityisesti kauniissa harmaan ja hiekan sävyissä, jotka sopivat käytettäväksi kaikenlaisten vaatteiden kanssa. 



Vatne Designs valmistaa korva-, ranne- ja kaulakorujen lisäksi myös hiuskoruja, sekä koristeita kenkiin, joista kummatkin ovat erityisesti morsiamien suosiossa. Vatne Designs -koruja onkin usein näkyvillä hääblogeissa ja jos itse olisin menossa nyt naimisiin, tilaisin itselleni ehdottomasti jotain kaunista hiuksiini Vatne Designs -nettikaupasta.

Vatne Designs toimittaa siis nykyään myös Suomeen ja maksu onnistuu niin yleisimmillä luottokorteilla kuin PayPalinkin kautta. Firma löytyy myös Facebookista ja mikäli korut kiinnostavat, suosittelen ehdottomasti fanittamaan Facebookissa, sillä sitäkautta saat usein nopeasti vihiä tarjouskoodeista ja uutuuksista. Suosittelen myös tutustumaan Vatne Designs Blogiin - etenkin jos tulevaisuudessasi odottaa hääpäivä...

5 kommenttia:

Vatne Designs kirjoitti...

Love this! How wonderful, thank you!!

Johanna kirjoitti...

Pretties <3

Jenni kirjoitti...

You're welcome Neallie :) I can truly say it was my pleasure :D

Anonyymi kirjoitti...

hei! olen aika vähän aikaa sitten löytänyt blogisi ja ilmeisesti olet naimisissa amerikkalaisen miehen kanssa. Onko sulla täällä blogissa mitään hääaiheisia postauksia teidän häistä ym.? En meinaa löytää millään täältä blogista...

Mua kiinnostais kauheesti vähän fiilistellä kun tänä vuonna itsellänikin hääjuhlat Usa:ssa amerikkalaisen mieheni kanssa :)

Jenni kirjoitti...

Enpä ole tainnut koskaan varsinaisesti bloggailla häistäni, koska niistä on jo reilut 4v aikaa, enkä mitenkään ole tapahtumaa koskaan "fiilistellyt", koska koko ajasta on lähinnä jäänyt paha maku suuhun... Häistä ei myöskään ole mitään kuvia (paitsi kai kourallinen erilaisten vieraiden räpsimiä mm. ruuasta :D) - ja hyvä niin.

Toivon kuitenkin teille aivan erinomaista hääjuhlaa ja toivottavasti molempien sukujen osallistumista (mieheni sukua ei meidän häissä ollut ketään, edes miehen äitiä...)! Me menimme tosin Suomessa naimisiin, koska emme oikein olleet saaneet kaikkea olennaista informaatiota viisumihakemuksia varten vielä tuolloin.

Ja terve tuloa blogin lukijaksi, kenties? :)