keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

3,5 kuukautta

Surkeasti alkanut päiväni pelastui, kun galleriasta soitettiin ja kysyttiin, että vieläkö työt kiinnostaa, koska niitä olisi nyt tarjolla! Whoo-laaaa-whoo-laaa! Huhtikuun 1. päivä alkaa uusi arki ja luvassa on 3,5kk duunia, jessss. Vielä jos hyvä tuurini jatkuu tuonkin jälkeen ja saan lisää duunia jostain niin tämähän alkaa luistamaan tämä homma. Sinänsä jännittävää, sillä uskokaa tai älkää, tämä on elämäni ensimmäinen Ihan Oikea Työ ja olen jo näinkin vanha. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan?

Tähän mennessä olen työskennellyt milloin milläkin harjoittelijaan rinnastettavalla nimellä: tilitoimistossa puhelinvaihteessa/postituksessa, kenkäkaupassa myyjänä, kouluavustajana 1-2 luokkalaisille, sijaisopettajana (kielten- ja luokanopettajana), taidehallinhoitajana, hevosenhoitajana, työvoimatoimiston infopisteessä ja Ylen lasten- ja nuortenohjelmissa nettitiimissä. Pituudeltaan tuo Ylen pesti on ollut pisin, ja tulee olemaankin, mutta nyt tilille pitäisi alkaa rapsahdella ihan oikeaa palkkaa... mikä katoaa sieltä nopsaan velkojen maksuun...

Takatalvikin tuli taas vaihteeksi, juuri kun eilen oli vielä niin keväistä ja lämmintä.

Suurin saavutukseni tänään on ollut... pyykin pesu viemäriltä haisseessa kellarissa, jonka tuuletin parhaan taitoni mukaan. En jäänyt kuivaamaan sinne vaatteita (kiitos hajun), joten nyt 30 neliötäni on täynnä sukkia, alusvaatteita, pyyhkeitä yms.

Tietokoneeni ei ole vieläkään saapunut tänne, eikä myöskään se kirje Mikeltä, missä on kopio hänen palkkakuitistaan, koska Kelaa asia kiinnostaa niin kovasti. Ähhhhhhhhngh. Come on, US Postal Service, you can do it!

Kuva: "Flight in the Dark" (omaa "taidetta" vuodelta 2006)

8 kommenttia:

Ioanna kirjoitti...

Paljon onnea työpaikasta! :) Mäkin sain kuulla uudesta työpaikasta juuri pari päivää sitten - hyvä me! :)

Jenni kirjoitti...

Jeee! Onneksi olkoon :D

Katja kirjoitti...

Onnittelut työpaikan saamisesta, kuulostaa mielenkiintoiselta hommalta! :)

Juhannusruusu kirjoitti...

Onnea uudesta työpaikasta. Tuosta on hyvä lähteä taas eteenpäin.

Juhannusruusu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Satu kirjoitti...

Onneksi olkoon työpaikasta! :)

omppu kirjoitti...

Onneksi olkoon!

Jenni kirjoitti...

Kiitos kiitos kaikille :))