keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kuka - mitä - missä - millä - milloin

Bisquits heitti joku aika haasteella ja melkein jo kokonaan unohdin koko haasteen, kunnes nyt päivän viimeisinä tunteina tuli mieleen, että olisi ehkä jostain voinut blogatakin. Päiväni tosin on ollut sen verran tapahtumaköyhä, ettei siitä paljon riemua revitä.

Suurin tapahtuma olikin koiran lenkittäminen muka kauniissa iltapäivässä, mutta... noh, tuuli oli sitä luokkaa että kasvot olivat aivan kohmeessa ensimmäisestä kulmasta käännyttyäni ja jalkakäytävät siinä kunnossa, että uskon ettei tämän kaupungin päättäjät ainakaan kävelyä tai pyöräilyä harrasta. 45 minuuttia taapersin lenkkiä, jonka normaalisti tekee ainakin puolta lyhyemmässä ajassa ja pidemmälle en enää halunnut lähteä kun olin jo viidesti meinannut lentää takaraivolleni jäähän. Puuh.

Tosiaan, nyt siihen itse haasteeseen, joka tulee sinänsä hyvään saumaan, että uusia lukijoitakin on ilmestynyt varsin mukavasti viime päivinä...

Kuka?
Ennen kaikkea muuta olen varmaankin heppatyttö. Olen ollut heppatyttö pikkulapsesta saakka, haaveillut omasta ponista ja hoivannut satoja leikkiponeja elämäni varrella. Koulutukseltani olen kuitenkin kultttuuri- ja mediatuotannon medianomi, sekä tekninen kirjoittaja. Rakastan teetä ja fantasiakirjoja. Olen jonkin verran taiteilijasielu ja haaveilija, mutta yritän antaa itsestäni käytännöllisemmän kuvan kuin mitä olenkaan. Haluaisin olla taitavampi esim. maalaamisessa, mutta kärsivällisyyteni ei riitä kaiken tekniikan opetteluun, eikä kiinnostuksenikaan, sillä uskon, että paras taide tulee suoraan sydämestä, juuri sillä tekniikalla minkä kanssa tähän maailmaan on synnytty. Tunnen usein itseni vähän erikoiseksi ja  ulkopuoliseksi seurassa - paitsi Miken seurassa. <3

Mitä?
Blogini on raapaisu elämääni. Pehmytversio siitä päiväkirjasta, jota en onnistunut teini-ikäisenä pitämään. Blogini on tapa purkaa ajatuksiani suomeksi, silloinkin kun tuntuu, että koko elämäni tapahtuu englanniksi, kuten Usan matkoilla. En halua käsitellä blogissani mitään kovin syvällistä ja vakavaa tai tarttua yhteiskunnallisiin asioihin, sillä haluan sen yleistunnelman pysyvän keveänä ja jollain tapaa ehkä jopa viihdyttävänä. Vakavuutta ja syvällisyyttä hakevat löytänevät haluamansa muualtakin.

Missä?
Olen kirjoittanut tätä blogia kotonani, missä se on kulloinkin ollut. Kun tämä blogi alkoi, asuin (pitkittyneen) tilapäisesti vanhempieni luona eläen matkalaukusta. Nyt asun omassa yksiössäni ja odotan, että saisin mieheni Suomeen ja pääsisimme isommille apajille. Välillä olen tätä kirjoittanut Usastakin. Kotona aion tästä lähtien kirjoittaa blogia uuden kirjoituspöytäni ääressä, teetä nautiskellen...Millä?
Koko tämän blogin olemassaolon ajan olen kirjoittanut ajatuksiani kannettavallani, useamman vuoden nähneellä mustalla Fujitsu-Siemens Amilo Li 2727 -koneella joka tulevaisuudessa tulee todennäköisesti olemaan yhä enemmän vain bloggailukone, sillä pian saan pöytäkoneeni vihdoin takaisin Suomeen.

Milloin?
Ajastan harvoin postauksiani, lähetän ne yleensä heti kirjoitettuani ja kirjoitteluni tapahtuu silloin, kun siltä tuntuu. Usein vasta iltamyöhään, käydessäni läpi päivän tapahtumia. Jos totta puhutaan, haluaisin kirjoittaa enemmän aamuisin...

Kuvituskuvina blogissani pyörähdelleitä kuvia viimeisen vuoden ajalta.


Haastan tässä ripeästi kaikki uudet (ja miksei vanhatkin) lukijat tekemään vastaavan, mikäli blogia kirjoitat! Olisi kiva saada uusia blogituttavuuksia, joten laita ihmeessä kommenttiboksiin linkki blogiisi.

1 kommentti:

Ioanna kirjoitti...

Mä tartun nyt haasteeseen, kun en ole tätä vielä tehnyt. :) Blogi löytyy osoitteesta http://ioannan.blogspot.com - tervetuloa kurkkimaan, jos kiinnostaa!

Mä löysin sinun blogisi juuri tuon Bisquitsin linkityksen kautta. :) Olen ehtinyt jo selailemaan vähän vanhempiakin postauksia ja tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja kertoa. Täällä on jotenkin kivan leppoisa ja rauhallinen fiilis :)