lauantai 19. maaliskuuta 2011

Sinisellä lakalla

Lumene Natural Code, sävy 31 Salty Splash
Essie, Lapiz of Luxury
Lumene Quick & Chick päällys- ja aluslakka
(Päällyslakkaa en vielä laittanut kun kuplin jo muutenkin.)

Kuplakynsi, jälleen

Kaikki sujui hyvin, kunnes levitin tuon Lumene Natural Code -lakan Essien päälle. Se näytti hyvältä oikeastaan vielä senkin jälkeen, mutta sitten taas jostain yhtäkkiä ilmestyi niitä pienen pieniä kuplia. Argh! Onneksi tuo Natural Code kimaltaa sen verran, että kuplia ei huomaa, paitsi ihan läheltä. Halusin vaan jotain vähän erilaista viikonlopuksi, joten päätin kokeilla Essietä uudelleen, vaikka ensivaikutelma ei häävi ollutkaan. Sanoinkin silloin aiemmin, että lakan koostuvuus oli todella juoksevaa ja sitä se oli nytkin, mutta ei enää mielestäni ihan niin pahasti. Nyt sitä sai jo levitettyäkin, tosin ongelmana oli yhä se, että lakka tuntui kuivuvan tosi nopeasti sen verran, että siisteyden kanssa oli vähän ongelmia. Tuo Natural Code-lakkahan ei puolestaan yksinään anna väriä edes nimeksi, mutta ajattelin, että tähän Essien lakkaan se voisi tuoda vähän... noh, kimalletta. Lopputulos on itseasiassa oikeasti aika kiva, tosin ehkä hilppasen lapsellinen?

Näillä mennään kuitenkin nyt viikonloppu, mutta olisiko kenties hyvä idea olla menemättä näillä työhaastatteluun, vaikka kyseessä onkin taiteellinen ympäristö?

PS. Näytti takatalvi tulleen Tampereelle tänä aamuna...

2 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Jänskän väristä!! Mun pitäs kans uskaltaa kokeilla erilaisempia lakkoja..mulla on aina kovin samanlaisia. Mut tosiaan. Nuo näytti kivoilta!!

Jenni kirjoitti...

Vielä kun saisin tän kuplivuusongelman ratkaistua... Ainut tapa olis kai se, että lakkais kerrokset eri päivinä, mutta huhhuh...