torstai 17. maaliskuuta 2011

Siivet silmissä


Hihhihhii... Sain kutsun työhaastatteluun. Askel sekin jo oikeaan suuntaan. Vielä kun tärppäisikin... Kyseessä olisi vuorotteluvapaan sijaisuus ja pestiä olisi joku kolmisen kuukautta, mutta jotain sekin!

Kokeilin myös vähän erilaista silmämeikkiä tänään ja yritin kuvat ikkunan lähellä, luonnon valossa, mutta olen kyllä ylikirkas persoona, kun ei meinannut minkäänlaista kuvaa saada aikaan. Ihoni muuttuu näemmä valkoiseksi luonnonvalossa. Hienompi homma. Olen tappanut tässä aikaa tuijottelemalla kaikenlaisia meikkausvideoita ja niinpä päätin tehdä saman tyyppiset rajaukset tänään itselleni kuin Megan Foxilla oli ollut jossain ensi-illassa.

(Mielenkiintoista muuten, miten hiukseni näyttävät kylppärin valossa vaalean kuparisenruskeilta ja sitten päivänvalossa... tuolta. Koitan juuri päättää pitäisikö niitä värjätä ennen työhaastattelua, juuret nimittäin ovat hievenen eri sävyä muun pään kanssa...)

Iholle pyyhkäisin tänään ihan vaan lumenen meikkipuuteria, joka ei kyllä ikävästi näin pintakuivalle iholle oikein sovi siinä mielessä, että iho tuntuu tooooosi kuivalta. Nyyh. Poskipunaakin on... sitä vanhaa tuttua Revlonia... Huulille on heitetty äidin joskus vuonna nakkimakkara jostain matkalta tuomaa Cliniquen huulivoide/-kiiltoa kevyen persikkaisessa sävyssä. Ihana tuote muuten, mulla on niitä... viisi? Silmissä käytin sitä Usasta hankkimaani Almayn palettia, missä on se tummanvihreä ihana sävy. Sitä on tuo rajaus (kuivana) ja pohjalla sitä paletin vaaleinta sävyä. Lisäksi ripsaria. Mähän en osaa mitään kajal-kyniä käyttää ja nuokin rajaukset levitin puolisokeana (kiitos -6 silmälasejen voimakkuuden) semmoisella ikivanhalla superohuella pensselilläni, joka muistuttaa enemmän huulimeikkiin tarkoitettua sivellintä, mutta ikävä kyllä se on ainut jolla osaan rajata silmäni edes sinne päin... Ja päälle sitten sitä Covergirlin ripsaria, johon olen kyllä keskimäärin ollut ihan tyytyväinen.

Saatoin vetää tuon rajauksen "heiton" vähän överiksi... Mutta eipä näiden kehysten kanssa niitä juuri näe. Pahoittelen tosiaan valkoisuuttani, tämä oli oikeastaan ainut kuva, josta vielä erotti nenäni...

Ilta on sujunut rattoisasti sohvalla/sängyssä tietokoneen kanssa Emmerdalea katsellen ja sarjan historiasta lueskellen ja mussutellen tuota yläkuvassa esiintyvää Maraboun suklaata... En muista, koska olisin viimeksi nauttinut minkäänlaisesta suklaalevystä... niinpä sorruin tänään. Tulppaanit alkavat olla jo vähän parhaat hetkensä ohittaneita ja keltaiset heitinkin jo tänään (vastentahtoisesti) roskiin... Taitaa nämä pinkitkin sinne kohta päätyä... Sääli.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea työhaastattelu kutsusta :D Pidetään peukut pystyssa, etta onnistaa :D

Victoria kirjoitti...

Marabou polka är så god!

Jenni kirjoitti...

RubyWoo,
Kiitoksia, mulla on varpaatkin solmussa :)

Victoria,
Det är mycket bra :) Jag tycker om alla polka godis! Det är mit favorit!

Satu kirjoitti...

Onnea työhaastatteluun, mahtavia uutisia!! Ja eihän sitä koskaan tiedä mitä lyhyistäkin työpätkistä kehkeytyy... :)