keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Revlon Top Speed

Ostin viimeisellä Wal-Martin reissulla Revlonin Top Speed -kynsilakan sävyssä 320 Jaded. Viime yönä (järkevää) sitten lakkailin sillä kynsiäni. Kuvassa kynsilakkaa on kaksi kerrosta ja alle iskin paremman puutteessa aiemmin ostamaani (ja paljon käyttämääni) Sally Hansenin Salon Manicure -lakkaa sävyssä 160 Shell We Dance?, jonka olin ostohetkellä toivonut tekevän kynsistä hennon puuteripinkit. Lopputuloshan oli kuitenkin se, että vaikka lakkaa mainostetaan alus-, väri- ja päällyslakkana siinä ei väriä ole oikeastaan yhtään. Lopputulos on vain hivenen huolitellumman näköiset, kiiltävät kynnet yhden kerroksen jälkeen. Pari kerrosta antaa hivenen enemmän väriä, mutta en tiedä saako sillä varsinaisesti väriä aikaan ollenkaan. Käy arkikäyttöön, sillä pysyvyys on ihan ok.

Itse asiaan, eli tähän Revlonin lakkaan. Tykkään. Noin yksinkertaisesti. Koostumukseltaan tämä oli melkoisen juoksevaa tavaraa, yksi kerros ehkä olisi riittänyt jos olisin ollut etevämpi, mutta laitoin kaksi, että ensimmäinen tasoittui vähän. Kuivui kyllä sen verran nopeasti kosketuskuivaksi, että meinasi olla vähän ongelmia saada lakka asettumaan järkevästi eikä raidoille. En ole mikään kynsien lakkauksen ekspertti, oikeastaan opin niitä lakkaamaan vasta viime vuonna edes jotenkin. Tämän lakan väri oli kuitenkin todella herkullinen ja ihastelinkin sitä jo silloin kun ostin sen Essien lakan. Kuvan laatu (ja väri) on vähän köppäinen, mutta ei pahasti valehtele, mitä nyt sävy näyttää ehkä pikkuisen lämpimämmältä mitä se todellisuudessa on. Väri kallistuu kuitenkin silmissäni enemmän lämpimään vihreään kuin kylmään. Todellakin hyvin jaden värinen.

En ole koskaan ollut kovin hyvä värillisten kynsilakkojen kanssa ja normaalisti lakkaankin kynsiini vain vähän kiiltoa, mutta luulen, että tästä tulee yksi kevään/kesän suosikkilakoistani, väri on niin makoisan karkkimainen ja piristi heti aamusta! Vaikka lakka kuivuikin hyvin, kärsin silti toisen kerroksen jälkeen hienoisesta kuplivuudesta vaikka pidin välillä taukoakin. Ostaisin kyllä todennäköisesti muitakin näitä Top Speed -lakkoja, joissa oli muuten muitakin tosi herkullisia sävyjä!

Ei kommentteja: