sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Hauvaisaa ja blogger-probleemia

En tiedä mikä siinä on, mutta jotain ongelmia on mun koneella ja Bloggerilla täällä Pohjanmaalla. Sama homma oli viime visiitillänikin, eikä ongelma ole edes selaimessa - testasin. Ongelma on se, että pääsen omaan blogiini keskimäärin ihan ok ja pystyn postaamaankin, mutta jostain syystä muiden Blogger-blogejen sivut eivät joko avaudu laisinkaan tai sitten ne avautuvat ilman kuvia. En tiedä mistä tässä nyt on kyse, sillä kotona Tampereella mitään ongelmia ei ole. Ärsyttävää, koska haluaisin päästä lueskelemaan, mutta en pääse! Se vähän tappaa omankin bloggailuinnon.

Selvisin tänne eilen ilman sen suurempaa draamaa, junakaan ei ollut kuin 10 minuuttia myöhässä, mikä oli toki positiivinen yllätys. Puudeli tietysti pimahti onnesta kun "koko lauma" oli jälleen kasassa ja tohottikin koko illan perässäni häntä vispaten villisti puolelta toiselle. Iltalenkki meillä meni ihan kivasti, mitä nyt eksyin yhdelle todella jäiselle kadulle, jossa koirallakin löi tassut tyhjää. Yhh.

Tänään kävimme pitkällä päivälenkillä kylmässä tuulessa ja luulin ensin, ettei lenkistä tule mitään kun koira silmät viiruina ja korvat tuulessa liehuen kipitti varovasti tien sivua pitkin eteenpäin sen näköisenä, että jumittaa ihan justiin. Joka kerta kun pysähdyin jotain varten, hän pysähtyi ja käänsi peppunsa kohti tuulta. Opettelimme myös pelkojen voittamista possu-vinkulelun avulla. Hauva säikähti sitä lemmikkitarvikeliikkeessä kerran pahan päiväisesti, mutta sattui sitten saamaan samanlaisen joululahjaksi kun vanhemmat olivat kyseisen episodin unohtaneet. Kun possu ensimmäisen kerran röhkäisi, koira paineli sängyn alle, eikä sieltä pois tullut aivan äkkiä. Tänään, noin vartissa koira kantoi possua omatoimisesti kärsästä (joka ei röhkäise) ja ravistelikin hiukan. Äiti ihmetteli, miten tuo koira tekee mulle mitä vaan, mutta ei heille. Enpä tiedä, etenkin kun hauva on viime vuosina ollut enemmän vanhempieni kanssa kuin virallisen emäntänsä...

Tänään olen harrastanut lähinnä koirailua, lenkitellyt ja harjannut ja pessyt tassuja ja leikkinyt. Mukavaa! Huomenna pääsen moikkaamaan kaverin heppaa pitkästä aikaa ja tiistaina ohjelmassa on ratsastusta. Melko eläimellinen reissu kaiken kaikkiaan.

Ei kommentteja: