sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Laiska sunnuntai

Olen yhä niin sekaisin päivissä ja vaikka missä muussakin asiassa, että huhhei. Väsymys on valtava, liekö yhä matkan takia vai matkalla hankitun flunssan. Heräsinkin juuri 2h päiväunilta... kello kymmenen illalla. Tänään on ollut hidas ja laiska sunnuntai ja kuulemma myös laskiaissunnuntai, ihmekään kun porukkaa oli paljon liikkeellä kun koiran kanssa päivällä pörräilin ympäri lähialueita.

Saimme tänään työpöytäni kokoon ja hyllykönkin jo eilen, mutta ajattelin, että otan kuvat sitten kun saan tämän asunnon taas vain itselleni. Huomenna hoidan asioita täällä Tampereella päivällä ja sitten suuntaan vanhempien kyydillä Seinäjoelle illasta ja tiistaille on suunnitelmissa ratsastusta. Keskiviikkona palaan kenties jo Tampereelle, suunnitelmat on nyt vähän auki vielä, kun ei sen kummempaa rytmiä tässä ole... Töitä haeskellaan ja kituutellaan eteenpäin. Aikani kuluksi ajattelin alkaa kirjoittaa kirjaa. Ihan totta. Ketusta. Äitini oli nähnyt untakin, että kirjoitan lastenkirjan... sitä ei kertonut, että mahtaako kirja tulla koskaan julkaistuksi.

On kyllä mukavaa taas päästä ulos vähän kävelemään - mutta raivoan suolauksen puutetta. En ole innostunut siitä että nyt pitää yhtäkkiä luistella henkensä uhalla pitkin jäisiä jalkakäytäviä, niitä kun löytyy ihan tarpeeksi täältä keskustan tuntumastakin. Huomenna yritän jossain vaiheessa ehtiä julkistamaan arvonnan tulokset, viimeisiä viedään. Yritän myös jo valmiiksi selvittää mitenkä se postitetaan ja paljonko se kustantaa, paketiksihan se menee.

Nyt taidan palata takaisin patjalle ja laittaa silmät uudestaan kiinni, vaikka heräisinkin sitten jo aamu viideltä... nukuttavahan se on, kun väsyttää.

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Kirjan kirjoittaminen kuulostaa jännittävältä projektilta, itsestäni ei varmaan olisi kummoiseksi kirjoittajaksi, mutta ehkäpä kuvittajaksi..

Satu kirjoitti...

Aikaeron ja flunssan yhdistelmä - ei kyllä käy kateeksi! Itsellänikin on yleensä aina ollut pallo ihan sekaisin palatessani valtameren toiselta puolelta takaisin Eurooppaan. Tsemppiä työnhakuun ja sitä ensikirjaa odotellessa! :)

sanna kirjoitti...

Hienoa, että sait näytön oletettavasti ehjänä perille! :) :) Kettukirja kuulostaa tosi kivalta idealta.