torstai 27. toukokuuta 2010

Kiitos Garnier!

Nyt uskallan sen jo paljastaa, kun paketti on turvallisesti kotona. Voitin hiljattain Facebookissa olleesta skabasta Garnier-tuotepaketin. En meinannut uskoa silmiäni, kun olin saanut sähköpostin, jossa kysyttiin tarkempaa osoitettani, jotta tuotepaketti voitaisiin minulle lähettää. Yleisellä tuurillani tämä olisi ollut jonkinlainen suuremman luokan huijaus. Hetken epäröityäni laitoin kuitenkin osoitteeni menemään ja jäin odottamaan. Tämä oli 14.5. joten oikeastaan olinkin jo alkanut uskoa, ettei sieltä minulle mitään tulisikaan - kunnes tänään koulusta tullessani eteisessä oli lappu, jossa ilmoitettiin paketin saapumisesta lähipostiin. Hihkuin hiljaa innosta (helvetillisen päivän jälkeen), mutta lähdin hieman epäluuloisin mielin kohti postia. Lunastin pakettini, kannoin sen kotiin ja pohdin, mitä kaikkea noin pikkuinen paketti voisikaan sisältää. Ei ylimääräisiä pakkausmateriaaleja! Täyttä tavaraa! Jesssss... En ollut varautunut siihen, miten paljon tuotteita olinkaan voittanut. Tässä on kyllä useampien kymppien edestä tavaraa:

Vasemmalta oikealle: Garnier Fructis Color Resist -hiuksiin jätettävä hoitoainesuihke, saman sarjan vahvistava hoitoaine sekä shampoo, taustalla kummittelee Fructis Style Bamboo Flexihold -hiuslakka, edessä Caffeine Eye Roll-on -geeli, taustalla Ambre Solaire Light & Silky SPF 30 -aurinkovoide, Nordic Essentials -puhdistusmaito kasvoille ja silmille, Nordic Essentials 24h Moisturizing Day Cream -kasvovoide, sekä Mineral Deodorant -deodorantti.

Tämä oli kyllä aivan mahtava yllätys! Ylimääräistä rahaa kun ei ole, niin tällainen mukava (ja valtava) ilmaislahja ilahduttaa kyllä aivan eri tavalla, varsinkin kun kaikelle löytyy varmasti käyttöä! Tai no, hiuslakkaa en normaalisti käytä, mutta ehkä sitä voisi kokeilla..?

Esinuuhkiminen on suoritettu, mutta varsinaista testausta ei vielä, sillä vastahan paketin sain.

Color Resist -tuotteet:
- Hedelmäisiä ja marjaisia tuoksuja! Hiuksiin jätettävä hoitoaine oli juuri mukavan hentotuoksuinen ja vaikutti ainakin noin äkkiseltään keveältä tuotteelta. Shampoossa oli melko voimakas tuoksu, mielestäni tuoksui hieman melonille, vaikka tuotteessa pitäisikin olla ainakin viinirypäleen siemeniä, sekä acai-marjaa... En kyllä ole koskaan acaita haistanut, joten ehkä se on se, mikä tuoksuu melonille? Ostin joku aika sitten saman sarjan tehohoidon, jossa on aivan ihana tuoksu. Tämän nyt voittamani hoitoaineen tuoksu on mukavan mieto.

Bamboo Flexihold -hiuslakka:
- Yllättävän miellyttävä tuoksu, ei ainakaan kertasuihkauksesta laittanut yskimään. Tätä pitää ehkä ihan oikeastikin kokeilla, seuraavan kerran kun väännän kiharat tai nutturan.


Nordic Essentials:
- Hento, lempeä, ruusuinen tuoksu, todella miellyttävä! Tuotteet näyttävät olevan kuivalle iholle tarkoitettuja, joten voi olla että en vielä korkkaa tuotteita, sillä kesällä ihoni on kaikkea muuta kuin kuiva. Tuotteet ovat erityisesti herkälle iholle, mikä sopii minulle oikein mainiosti! Plussaa puhdistustuotteelle siitä, että sillä pitäisi lähteä myös silmämeikki. Ehkä otan tuotteen mukaan viikonlopuksi vanhempieni luo, sillä mitä vähemmän joudun tavaraa rehaamaan mukana, sen parempi!

Caffeine Eye Roll-on:
- En havainnut tuotteessa tuoksua, mikä on oikeastaan vain plussaa. Plussaa myös keveydestä, nopeasta imeytyvyydestä (testarin ranteeseen) ja huikeasta viileydestä! Luulenpa, että alan käyttää tätä tuotetta aamuisin! Olen itseasiassa halunnut kokeilla tätä tuotetta jo viime Usan reissustani asti, mutta en raaskinut investoida silloin. Mielestäni tällä on Suomessakin aikalailla hintaa?

Ambre Solaire Light & Silky SPF 30:
- No nyt tuli todellinen yllättäjä! Aurinkovoiteeksi tämä todellakin tuntuu aika keveältä - varsinkin kun ottaa huomioon SPF 30 -suojakertoimen! Tuoksusta ehdottomasti rutkasti plussaa, sillä ainakin omaan nenääni tämä tuoksuu taivaalliselta... Tunne iholla pari minuuttia levittämisen jälkeen ei ole tahmainen, kuten yleensä aurinkovoiteen jälkeen (ainakin se mitä viimeksi ostin on koko päivän iholla sen verran tahmea, että illalla se on viimeistään pakko jynssätä pois). Hieman sen tuntee, että iholla jotain on, mutta eipä juuri. Suosittelen kyllä ehdottomasti. Ja vielä kerran: TUOKSU!

Mineral -deodorantti:
- Todella puhdas, raikas tuoksu. Tuli vähän mieleen kylpylä... tai pyykkipäivä. Pidän ainakin tuoksusta. Nähtäväksi jää pidänkö tuotteesta myös käytössä. Voisin huomenna kokeilla, sillä luvassa on paljon hikoilua!

Itseasiassa sormeni syyhyävät halusta päästä kokeilemaan näitä, joten voin hyvinkin olettaa, että iltasuihkussa läträtään uutta shampoota, viimeistellään komeus hiuksiin jätettävällä hoidolla ja ehkä sitä lakkaakin suihkautetaan aamulla tukkaan. Kyllä noita muitakin pitää kokeilla... Ah, kiitos Garnier! <3

4 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Hyvä, juuri tällaisista jutuista saa niin paljon iloa inhottavan päivän jälkeen. :-D

Jenni B kirjoitti...

No todella!

Panda kirjoitti...

Oh cool!

Kazza kirjoitti...

Onnittelut! :D Tosi hyvänkokoinen paketti!