tiistai 11. toukokuuta 2010

Pullakin punnertaa!

Nukuin yöni taas vaihteeksi jonkinlaisissa erissä, mutta nukuinpa kumminkin - kunnes naapurit alkoivat (jälleen) porata. Nautin kiireettömästi aamiaista ruispalojen merkeissä ja tungin piilolinssit päähän kuin paraskin masokisti (silmäni vihaavat niitä yhä). Jonottelin puhelimessa Tampereen kaupungin palveluihin mukavat 30 minuuttia, hoidin asiani ja pääsin lähtemään kuntosalille - jonne saavuinkin jo valmiiksi hieman nihkeänä, sillä ulkona olikin paljon lämpimämpi kuin luulin ja mitä varten olin pukeutunut.

Varsin mukava nuorimies näytti minulle miten mikäkin laite toimii ja miten ne osaavat lukea kortiltani oikeat asetukseni jne. Aika teknistä, mutta kyllähän se toimii. Tunsin jollain tasolla lievää ylpeyttä siitä, että valmiiksi minulle säädetyt painot olivatkin lähes kaikissa laitteissa liian keveitä, eikä mitään tarvinut siirtää kevyemmäksi. Toisaalta, harva uskoo pullan punnertavan.

Ohjaaja oli jokseenkin yllättynyt jalka- ja reisilihaksistani, sekä selkälihaksistani ja epäilikin ratsastuksen vaikuttaneen noihin lihaksiin, sillä esim. "kylkilihakset" (mitkä onkaan) olivat minulla selkeästi vahvemmat kuin mitä muilla yleensä. Erikoista. Reisilihakseni olivat myös erinomaisessa kunnossa. Hahaa! 

Noh, käsivoimia puolestaan voisikin sitten harjoittaa, sillä niitä harvemmin niin hirveästi ratsastuksessa tarvitsee, vaikka toki esim. satuloiden selkäännosto käy voimaharjoittelusta, jos heppa on suhteellisen suuri. Kuntosalin päätteeksi kävelin "hehkeänä" ja meikittä kauppaan (kuva todistakoon) ja ostin ison kreikkalaisen salaatin, sekä pienen hedelmäsalaatin palkinnoksi "rehkinnästä". Kotona mussutin salaatit hyvällä halulla ja siirryin röhnöttämään, kuten asiaan kuuluu. Suihku teki harvinaisen hyvää, mutta jo nyt tässä iltasella voin olettaa, että huomenna aamulla on ainakin yläselkä ja hartiat kipeenä, jos ei muuta. Lihakset ovat olleet niin jumissa, joten varmasti huomenna sitten huutelevat itsestään.

Ei kommentteja: