lauantai 29. toukokuuta 2010

Pikapäivitys

Hengissä ollaan täällä Pohjanmaalla, vettä on tullut taivaalta ihan kiitettävästi, tosin iltapäivällä ehdin hetken heittää koiran kanssa ulkona palloa ennen kuin sitä taas alkoi tulla. Isä ja äiti ovat tarjoilleet runsaasti herkullisia ruokia, mikä tarkoittanee sitä, että ensi viikolla varmasti housun vyötärö kiristää. Tarjolla on ollut mm. herkullista mustikkapiirakkaa (kiitos Mariannelle ideasta!), kotitekoista pizzaa, valkosipuliperunoita ja kanaa, yrttilohkoperunoita ja paneroitua kalaa, tomaatti-mozzarella-basilika-salaattia... Niin ja vaniljakiisseliä. Ah. Oh.

Eilen illalla kävin ratsastamassa ja siinä samalla päädyin jumittamaan tallilla n. 3 tuntia. Asiaa ei auttanut suinkaan se, että yhden supersöpön varsan sijaan niitä oli tallilla nyt peräti neljä kappaletta! Vaikeaa repiä itsensä taas ulkomaailmaan sellaisen söpöysyliannostuksen jälkeen. Tulipa samalla taiteiltua ponia sähkölangan alitsekin... Poninketku karkasi taluttajaltaan vihreiden ruohonkorsien perässä ja paineli suoraan sähkölangan läpi/ali. Jotenkin se osui siihen turvallaan niin, että lanka hyppäri ponin yli... mutta temppu olikin saada poni takaisin.

Tänään ohjelmassa ei ole ollut kummoista, mitä nyt koiran kanssa on tullut leikittyä aika reippaasti. Rassukka ontuu toista takajalkaansa aina kun se nousee levolta... ja silti makaa aina sen saman jalan päällä!

Huomenna pitäisi painella taasen tallille ja estekisatkin olisi maisemissa, mutta en tiedä koska! Kaveriakin pitäisi tavata ihan muuta kuin hepanhajuisena ja tallitamineissa... Saa nähdä mihin kaikkeen aika riittääkkään?

1 kommentti:

Marianne kirjoitti...

Kiva että siellä Pohojammaalla on ainakin äksöniä! Mulla hommat menee taas aina päinvastoin. Kauhajoelle ku menee niin se on totaalirentoutuminen luvassa. Ei mitään tekemistä. <3

Ilmeisesti mustikkapiirakka oli tosiaan sitten sunkin mieleen? ;) Ite en mitään "normaaleja", kuivahkoja mustikkapiirakoita halua enää tehdäkään, ku se kermaviiliversio on niin huippu.