torstai 13. toukokuuta 2010

Väreissä

Kuten kaksi edellistäkin postausta (Torstain Taidepläjäykset) varmasti jo kertoivatkin, olen viettänyt helatorstaitani jopa ulkonakin, sillä kaunis, lämmin sää olisi ollut liian hieno missattavaksi. Seikkailin Finlaysonin alueilla ja lähimaastossa, missä vaelteli yllättävän paljon ihmisiä (iso osa päihtyneinä) pyhäpäivästä huolimatta.

Sää oli todellakin juuri mieleiseni, ei oikeastaan paremmasta väliä. Lämpöä on vieläkin pyöreät 20 astetta ja aurinko pilkahtelee esille aina tilaisuuden tullen. Vieno tuuli viilentää mukavasti, vaikka tyynenä hetkenä sää tuntuukin jopa hiostavalta - sellaiselta kuin ennen myrskyä.

Melkein lähdin jopa kuntosalille, mutta nyt olen tyytyväinen siitä, etten lähtenyt, vaan lähdin sen sijaan mukavalle kävelylle kameran kera. Hukkaan olisi hieno ilma mennyt salilla ähkiessä!

Jotenkin tuli sellainen olo, että kylläpä värit ovat nyt kirkkaita ja puhtaita, Tampere on kaunis ja elämä maistuu. Sisäinen pessimistini oli hetken hiljaa puiston penkillä istuessani ja ihaili maisemia siinä missä minäkin, nauttien auringon lämmöstä ja tuulen virkistävästä kosketuksesta. (Meneepä runolliseksi!) Onneksi joistakin asioista ei tarvitse maksaa penniäkään! Kunpa nyt vielä saisin mieheni kylään...

Muutkin tamperelaiset nautiskelivat hyvästä ilmasta joen varrella...

2 kommenttia:

Sophia kirjoitti...

Tänään juuri kaipaisin Tampereelle ihan valtavasti, joten olipa hyvä löytää blogiisi! Hukkasin blogisi jossain vaiheessa, mutta Kalastajan vaimon kommenttien kautta löysin tänne. Olinkin jo miettinyt, saitko viisumia, mutta täällä olikin uudenlainen käänne. Minä typerys lähdin Tampereelta 1,5 vuotta sitten muka "tuulettumaan", mutta nyt on jo kova hinku takaisin - työt muualla vain estää. Kiva selailla blogisi Manse-kuvia pahimpaan ikävään! Onnittelut kaupungista ja opiskelupaikasta! PS. Mullakin on täällä strippibaari naapurissa; pitäähän sellainen olla! :D

Jenni B kirjoitti...

Tervetuloa vaan tänne jälleen kerran! Mukava kuulla, että kaupunkikuvat auttavat :) Pidän itse kovasti noista vanhoista rakennuksista joita onneksi löytyy tästä läheltä :) Kovin kauas en ole vielä uskaltanut lähteä seikkailemaan.