maanantai 26. heinäkuuta 2010

Hikoilun lomassa

Tampereen kukkaisviikkojen tunnelmista siirryin eilen illalla tänne Pohjanmaan trooppiseen ilmanalaan. Juuri kun olin ennättänyt riemuita siitä, että sai asuntoa vähän viileämmäksi ja pystyi laittamaan verkkarit jalkaan iltaa istuessa... niin tadaa... lämpöä ja kosteutta jälleen. Jo herätessä on ihan tahmainen olo. Yhyh.

Tänään olen illalla menossa trimmauttamaan koiran ja huomenna ohjelmassa olisi ratsastusta hikoilun lomassa. Torstaina lähden takaisin Tampereelle ja perjantaina käyn parturoitumassa, minkä jälkeen lähden koiraa hoitamaan viikonlopuksi. Jänskää!

Eilinen matka oli aika extreme. Hikosin jo kävellessäni tien yli bussille laukkuineni (yksi bussi asemalle menee melkein suoraan kämppäni edestä!) ja bussissa tilanne vain paheni. Siellä ei ollut minkäänlaista ilmanvaihtoa. Viilenin vähän junaa odotellessa, mutta juna itsessään olikin sitten elämyksien elämys. Siellä ei edes meinannut henkeä saada,  ilmanvaihtoa ei ollut laisinkaan. Lämpötila oli varmaan lähempänä 40 astetta, kunnes konduktööri tuli lopulta ilmoittamaan, että ilmanvaihto vaunussamme ei todellakaan toiminut lainkaan. Hän kehoitti meitä kaikkia siirtymään ykkösluokkaan. En ole varmaan koskaan liikkunut niin nopeasti.


Ykkösluokassa oli TILAA. Ja leveämmät penkit. Enemmän jalkatilaa... Ah, kaikkea. Sain kaksi penkkiä itselleni ja loppumatka sujuikin sitten mukavasti... Lykkäsin tuon kamalan kuvan omasta naamastanikin mukaan, koska siitä näkyy tämän hetken suosikkejani. Panta on ostettu Bijou Birgittestä vähän alle 6 eurolla, kaulakoru (pieni valas) saman paikan alesta 3 eurolla ja farkkuliivi on se jo taannoin esittelemäni KappAhl-alennuslöytö. Valkoinen perus t-paita näyttää kivalta sen kanssa. Ja uusiin silmälaseihini olen rakastunut!

Ei kommentteja: