tiistai 20. heinäkuuta 2010

Kesän satoa

Mietinpä että mistäpä sitä nyt postaisi kun ei ole ollut mitään hirveämpiä äksöneitä tässä viime päivinä, joten otinpa pokkarikameran kauniiseen käteen ja näpsäisin vähän kuvia kesän sadosta. Elikkä siis jotain tänä kesänä hankittuja juttuja, jotka ovat osoittautuneet hyviksi.

 Andiamon "valkoiset" ballerinat

Paljon mahdollista, että näiden elinaika on yksi tai korkeintaan kaksi kesää, mutta on näitä käytettykin. Hankin nämä aivan lämpimien päivien alkupuolella alennusmyynnistä hintaan 20 euroa. Liekö ollut jo toukokuussa? Sen jälkeen nämä ovat olleet jalassani lähes poikkeuksetta päivittäin - ja sen ovat näköisetkin. Puhdistin nämä jokin aika sitten Marseille-saippualla, mutta sisäpohjien kunnolle en juuri voi mitään. Kullanhohtoinen pinta on pääosin poissa ja rullautuu vasemmasta kengästä, mutta ei se mitään! Vielä käytetään!


Courage-koru ja KappAhlin farkkuliivi

Koru oli ostos jo kesältä 2009, mutta siitä on muodostunut se koru, jonka laitan kaulaani silloin kuin mikään muu koru ei tunnu sopivalta ja silloin kun kaipaan yksinkertaisuutta (ja rohkeutta!). Olen huomannut käyttäväni tätä paljon kesäisin. Farkkuliivi puolestaan on tuore ostos KappAhlin viimeisimmästä alennusmyynnistä, irtosi n. 15 eurolla ja yhdistyy helposti oikeastaan kaikkeen, antaen asuun vähän särmää. Toivoisin ehkä, että tämä olisi takaa hieman pidempi, mutta toisaalta tämä on hyvä juuri näin, sillä eihän sen tarkoitus olekaan pitää lämpimänä...


Marimekon pikkuinen lompakko-pussukka

Ostin tämän kesäkuun alussa kun olin vanhempieni kanssa reissulla Itä-Suomessa yo-juhlien merkeissä. Olin jo pitkät ajat haaveillut sopivasta pikkulompakosta, joka mahtuisi laukkuun kuin laukkuun, toisin kuin varsin massiivinen O.I.S.-lompakkoni. Tämä onkin ollut kovassa käytössä, kun bussikorttikin sujahtaa mukaan kätevästi.

Musta laukku KappAhlista, ruskea Prismasta

Musta laukku oli ilmainen, sillä se oli se "pakollinen" lisä Osta 3, Maksa 2 -kampanjaa hyödyntäessä. Laukku on osoittaunut hyväksi ja pidän irroitettavasta mustasta hihnasta. Olen vähän huono mustien laukkujen kanssa ja tämä onkin itseasiassa AINOA omistamani puhtaan kokomusta laukku, ellei lasketa piskuista iltalaukkua, joka lienee Usassa. Muut "mustat" laukkuni ovat itseasiassa hyvin tumman harmaita. Tämä laukku on kooltaan omalla mittapuullani pieni, mutta juuri tarpeeksi tilava kaikelle olennaisimmalle. Ruskeasta laukusta puolestaan löytyy tilaa enemmänkin. Se on kooltaan melko suuri ja siinä saa tavarat jaettua kahdelle eri puolelle varsin kätevästi ja kumpikin puoli sulkeutuu omalla vetoketjullaan. Sisätaskujakin löytyy. Tämä oli löytö Seinäjoen Prismasta. Asiaa auttaa se, että minulle tulee tuosta hopeakoristeesta mieleen kuolaimet...

Huomiselle on luvassa koulussa pyörähtelyä, sekä mahdollisesti kaverin kanssa kaffittelua ja torstaina olisi tarkoitus selvitellä tuota kertynyttä pyykkivuorta pesukoneeseen päin. Unohdin sitten autuaasti käydä lataamassa bussikortinkin, joten pitää huomenissa hoitaa se tuossa kioskilla. Ensi viikolla olen loppuviikosta todennäköisesti koiranvahtina eräälle suloiselle Novascotian noutajalle, tosin en ole vielä varma tuleeko neiti Hilla tänne vai tulenko minä hänen luokseen.

Juuri kun ennätin iloita vähän viileämmästä ja hiukkasen pilvisemmästä säästä havaitsin myös, että huomiselle on luvassa n. 27 astetta ja tottahan nyt toki sitä aurinkoa. Pläääääääääääh.

Ei kommentteja: