tiistai 6. heinäkuuta 2010

Postaus lähinnä ruuasta...

Arki on täällä taas, koulun penkillä (tai oikeastaan ihan mukavalla atk-tuolilla) istutaan. Päivä oli toooodella rankka - pelasin nettipelejä. Koulussa ei juuri varsinaista aktiviteettia ollut, diaesityksiä tutuista aiheista ja webbisivujen analysointia. Järkyttävä kuumuus jatkuu, jo aamulla nousi hiki pintaan bussipysäkille taapertaessa. Lounaalla jouduin lähtemään ABC:lle kun koulun ruokalistalla oli vain ja ainoastaan lihapataa ja kesäkeittoa. Kiitos ei, jos voin välttää. Edes sämpylöitä ei tänään koululta ihme kyllä saanut, joten en halunnut maksaa viittä euroa pelkästä porkkanaraasteesta.

Jep, Hesen kana maistui, eipä ollut hetkeen tullut näitä syötyä...

En ollut myöskään aikoihin lakannut kynsiäni (muuta kuin pohjalakalla, hehe), joten ihastelin siis myös eilisen päivän taideteoksiani tänään vähän väliä.


Lakka on Lumenen Natural Code -sarjan sävy 4 Cheer Up ja sitä on AINAKIN neljä kerrosta. Tipahdin laskuista jossain vaiheessa... Kuten muutkin Natural Code lakat tätäkin saa siis laittaa reippaasti, mikäli ei halua valkoisia kynnenpäitä jättää näkyviin. Nytkin vielä vähän kuultaa, jos tarkasti katsoo, mutta enempää en enää jaksanut lakkailla. Tähänkin tulokseen pääsin vain Tudorsia katsomalla...

Kotimatka taittui jälleen ihanasti ääriään myöden täytetyssä bussissa, jossa suihkutettava deodorantti olisi ollut kätevä täsmäase kanssamatkustajien aromikkaita ominaistuoksuja vastaan. Piristin itseäni ostamalla pienen rasian kotimaisia mansikoita (ja kiskomalla rasian menemään heti kotiin päästyäni).


Olen myös päättänyt pitää tovin ruokapäiväkirjaa ja aloitinkin sen eilen. Aion näyttää ruokapäiväkirjaa lääkärille, jota tapaan astmatarkastuksen jälkimainingeissa ensi viikolla. Haluan nimittäin selvittää, mitä teen väärin, sillä syön mielestäni keskimäärin hyvin terveellisesti, enkä mitenkään liikaa. Karkkia ei ole enää oikeastaan edes tehnyt mieli. Toki nyt sitten söin sitä suklaakakkua, joka piti tehdä, ettei materiaalit vanhentuisi... ja sitten kävin siellä Hesburgerissa. Joten hyvinhän tämä tästä lähtee! Odotan innolla torstaita, sillä olen menossa yömaastoon! Jos säät suosivat (kuten on ennustettu), tulossa on todennäköisesti varsin mahtava yöllinen ratsastuselämys Etelä-Pohjanmaan peltomaisemissa...

Ei kommentteja: