lauantai 17. heinäkuuta 2010

Ne ovat täällä!

Komeasta mustasta paketista paljastuu...
...melkeinpä iltalaukuksi sopiva silmälasikotelo.
Ja jokin pieni musta pussukka.

Kylläpä lääkäri-Jenni on jotenkin surullisen näköinen?

Pahoittelen kamalaa tukkaa, joka on seurausta n. 1,5 päivää hikoilleesta nutturasta. Mutta silmälasit ovat kuitenkin melko "päheet", eikö? Tykkään ainakin itse, vaikka näytänkin aika lääkärihtävältä valkoisessa (ruttuisessa) kauluspaidassani.

Silmälasienhakureissu vähän venähti, kävin nimittäin KappAhlin kautta, josta bongasin alennusmyynnistä ehkä hieman kyseenalaiset keskivaaleat, vajaamittaiset farkkuleggarit sekä tosi söpön piskuisen farkkuliivin - ja sitten "kolme kahden hinnalla" tarjouksen innoittamana valitsin ilmaiseksi tuotteekseni jotenkin kivan mustan laukun, joka pääsi heti tosi toimiin kun lähdin kahvittelemaan. KappAhlista tarttui samalla mukaan myös alusvaatteita... vielä kun saisi aikaan heittää vanhoja, rispaantuneita ja muuten vaan kamalia yksilöitä mäkeen...

Kävin myös Sokoksella, mistä hain hoitoaineen ja nappasin alepinkoista yhden Lumene Natural Code -luomivärin ja Maybellinen huulikiillon. Söin näin maittavan lounaan Sokoksen alakerrassa:

3,60€

Hyvää oli, tosin täti lurautti vähän turhan paljon balsamicoa sekaan... Aion kyllä syödä tuolla salaattilounaan uudestaankin, oli sen verran edullisia vaihtoehtoja!

Ruokaostokseni tein myöskin alakerrassa ja sitten taistelin ne vielä urheasti kotiin 27 asteen helteessä. Hengähdin tovin ja sain kaveriltani viestin, että hän tulee olemaan myöhässä. Eipä mitään, sopi minulle paremmin kuin hyvin, sillä ehtisin vaihtaa vähän vaatetta ja viilentyä tuulettimen ääressä. Kahvittelujemme jälkeen käväisimme pikaisesti katsomassa jotain äärimmäisen kovaäänistä bändiä tuolla Finlaysonilla, mutta emme jaksaneet seurata kuin muutaman kappaleen. Säälittelimme kumpikin koiraa, jonka joku valopää oli katsonut hyväksi ideaksi rehata helteeseen kovaääniselle keikalle. Mieli teki mennä vähän avautumaan, mutta eipä siitä olisi mitään hyötyä ollut, valopäät tuntien. Ehkä valopää lukee tätä blogia ja antaa koiransa jollekin, joka osaa siitä huolehtia?

No joo, eipä avauduta sen enempää. Istuimme hieman iltaa kaverin kanssa täällä Jennin omassa pikku saunassa, joka asuntonakin tunnetaan, kunnes toiseksi viimeinen bussi oli jo lähdössä. Mukavaa kun on seuraa välillä, eikä tarvi aina yksin hikoilla!

4 kommenttia:

Panda kirjoitti...

Oijoi miten komea kotelo! Lasitkin ovat hienot, sopivat sinulle todella hyvin :).

Jenni B kirjoitti...

Kiitos :D

Johanna kirjoitti...

Noi on niin samislasit mun lasien kanssa kylla, etta huh! :) Ainoa ero on tosiaan, etta mulla on tosi kapeita lapinakyvia raitoja noissa sangoissa sivuilla..kaukaa ei juuri erottaisi eri laseiksi! :) Hyva valinta siis :) (Hassua, etta ostin nama joskus 8v. sitten ja edelleen tykkaan, on ollut siis itsellenikin onnistunut valinta jo tuolloin :)

Marianne kirjoitti...

3,60 euroa? :o Täytyypä hakea joskus, ku ei oo pitkä matka työpaikaltakaan.