torstai 15. heinäkuuta 2010

Taikaa

Nyt, kun ulkona oli enää iltapäivällä "vain" 26 astetta, uskaltuiduin hieman ovesta ulos muutakin kuin koiraa lenkittämään - vaikka tein kyllä senkin. Käväisin Enkelin Eväspussissa, joka oli kyllä pienoinen pettymys tänään. Ne muutamat kivat jutut olivat sen hintaisia, etten viitsinyt ostaa, mutta valikoima oli muutenkin poikkeuksellisen karu... Yhh. KappAhl ei ilahduttanut sen enempää, en oikein löytänyt mitään sellaista, mitä olisi ollut "pakko saada", niinpä poistuin sieltäkin tyhjin käsin. Sitten lähdin äidin avuksi ruokakauppaan, josta sitten päätinkin ostaa jotain, mistä olen haaveillut jo kauan:

Iittalan Taika-muki

Huomenna pitäisi sitten alkaa rehautumaan Tampereelle, missä upouudet silmälasini jo odottavat noutajaansa. Lisäksi ohjelmassa olisi kahvittelua kavereiden kanssa, siivousta (jossa aion kyllä vähän luistaa jos helteet jatkuvat), sekä ruokaostoksia... Kaikkea ei ehkä tarvitse tehdä päivässä? Kuntosalillakin pitäisi taas käydä. Olen kyllä tällä hetkellä hivenen jumissa. Nukuin toissayönä selkäni solmuun, eikä asiaa auttanut eilinen maastoratsastus sitten yhtään. Ratsastin liian lyhyillä jalustimilla, mutta selvisin pahemmilta ongelmilta kylmägeelin voimin - sitä en kuitenkaan voinut laittaa käsiini, jotka olivat turtuneet innokkaan hevosen pitelemisestä. Eilinen auringonlasku oli kyllä fantastisen upea... En ole koskaan nähnyt mitään niin hienoa! Vielä kun en kärsisi astmasta ja heinäallergiasta, niin ilta olisi ollut täydellinen. Nielin myös yhden hyönteisen vauhdista, mikä myöskin latisti tilapäisesti tunnelmaa...
Olen ollut aika laiska bloggaamaan, mutta sitä nämä helteet teettävät. En ole kyllä juuri harrastanut mitään bloggaamisen arvoista, sillä olen viettänyt aika pitkälti hiljaiseloa täällä Pohjanmaalla. Olen autellut äitiä, ulkoiluttanut koiraa ja käynyt katsomassa isää sairaalassa - josta hän pääsikin tänään kotiin!

Eipä sillä, blogimaailmassa on tuntunut muutenkin olevan melkoisen hiljaista viime aikoina. Yksi jos toinenkin lomailee ilman blogiaan ja kommentointikin näyttää universaalisti vähentyneen. 
Mitäs olette puuhastelleet? Joko on kesälomat vietetty?

1 kommentti:

omppu kirjoitti...

Ensimmäinen kesälomaviikko kohta takana ja pääosin kotisohvalla vietetty. :( Tiedän kyllä, että ei pitäisi valittaa kuumuudesta, kun kerrankin Suomessa on kunnon kesä, mutta minulle alkaisi kyllä jo pikkuhiljaa nämä helteet riittää! Kun lämpötila lähentelee kolmeakymmentä, en halua tehdä mitään, mikä edellyttää poistumista maailman ihanimman laitteen - tuulettimen - välittömästä läheisyydestä. :)