lauantai 3. heinäkuuta 2010

Ihan oikea postaus!

Kyllä vain! Vaikka olenkin laiskotellut pari päivää (ja tänään oikein urakalla vapaapäivän merkeissä), pitää silti värkätä ihan oikeakin postaus välillä, ettei menisi elämä ihan hulinaksi. Olen loppuviikosta ollut varsinainen kodinhengetär: siivosin kämpän lattioiden pesua myöden ja leivoinpa eilen illalla vielä kakunkin:


Kuvassa kakku kuorrutuksen ollessa vielä kosteaa...

Tämä oli niitä "lisää vain vesi ja voi" -kakkuja, mutta aivan ensimmäistä kertaa elämässäni jouduin myös voitelemaan ja korppujauhottamaan kakkuvuoan! Ja tästä kaikesta tuli syötävää! Jee!

Tänään teinkin sitten vähän kevyempää lounasta:

Salaattia, kera fetajuuston.

Olen tosi huono tekemään syötäviä vain yhdelle. Salaattiakin tein niin paljon, että siitä olisi kaksikin saanut jo reilun annoksen... Noh, jäipä vähän tuonnemmaksi syötävää. Bongasin myös eilen kaupasta lanttulaatikkoa! Sitä oli pakko ostaa! Jouluruokasuosikkini, jota ei yleensä koskaan saa kaupasta, paitsi juuri jouluna... Nams! Sitä nautitaan ehkä salaatinlopun kanssa huomenna...

Ostin myös pakastimen täyteen Amppari-mehujäätä, joka osoittautui maukkaaksi. Raikasta mansikkaa ja appelsiinia. Olen jotenkin tänä kesänä löytänyt uudelleen mehujäät... eikä vähiten niiden vähäkalorisuuden vuoksi (sanoo tyttö, joka teki suklaakakkua). Alennusmyynneistä olen toistaiseksi tehnyt myös muutaman hyvin edullisen löydön, mutta olen kyllä ollut todella nirso vaatteiden suhteen viime aikoina, kuten taisin joku aika sitten sanoakin. Vasemmalla kuvassa oleva paita oli Gina Tricotin alesta hankittu jätti t-paita (huom. pöllähtänyt nutturakampaus), kivan viileä näin kesäkuumalla, hintaa jäi joku 7 euroa. Samasta paikasta mukaan lähti myös korallinpunainen hihaton tunika, pari euroa kalliimmalla. KappAhlista puolestaan löytyi aiemmin vitosella simppeli mintunvihreä t-paita ja valkoinen leopardi-henkinen paita kympillä. Niin ja Andiamon alesta löytyi hiljan tosiaan ne kivat ruskeat popot kahdellakympillä...

Elloksen pakettikin tuli. Harmaa pusero oli oikein hyvä, semmoinen kiva napakka malli. Farkut olivat lähes yhtä pinkeät kuin Usasta rehaamani Skinnyt, mikä oli vähän erikoista, kun kuitenkin skinnyt on 2 numeroa pienemmät kuin nämä nyt tilaamani farkut... Öh, ok. Näissä on kuitenkin suorat lahkeet. Todennäköisesti pidän ne, ovat kuitenkin aika siistin näköiset, pitää vaan lahkeita vähän lyhentää, luulisin. Rasittavaa, kun en saa Suomesta oikean mittaisia housuja! Mitä tilaamaani hameeseen tulee... olin siitä todella innoissani. Mutta, ehkä olisi pitänyt ottaa todesta ne kommentit, missä sanottiin hameen olevan niukkaa kokoa. Kyllähän se päälle meni, MUTTA. Noh, sanotaanko niin, että jos harkitsisin army-henkisen pornograafisen materiaalin tuottamista, hame olisi siihen tarkoitukseen erinomainen. Se oli niin pinkeä, etten olisi uskaltanut edes kyykistyä se päällä. Aion kokeilla kokoa suurempaa, mutta en ole varma auttaako se tässä tapauksessa. Jättipeppu prkl.

Tänään en ole tehnyt mitään. Paitsi salaattia. Nukuin melkein puolet päivästä (olen ollut räkäinen ja päätä on särkenyt aamusta saakka), tehnyt salaattia, katsonut Tudorsia ja pelaillut hassunhauskoja nettipelejä. Ja kummastellut, miten joku RATSASTI tuosta kämppäni ohi iltapäivällä... Miten se on mahdollista? Keskellä Tamperetta? Olenko niin heppailunnälkäinen että hallusinoin satunnaisista ratsastajista keskellä kaupunkia? Mene ja tiedä... Onhan se mahdollista.

Ei kommentteja: