torstai 15. heinäkuuta 2010

Puiston varjoissa, aurinkoa paossa...

4 kommenttia:

Jenni B kirjoitti...

Näyttää blogger vähän pikselöittäneen kuvia :/

Panda kirjoitti...

Kokeileppas ladata kuvat ensin photobuckettiin vaikkapa ja sitten sitä kautta tänne. Ei tule mössöä eikä kuvien laatu kärsi :). Blogger tykkää pikseliraiskata kuvat aika tehokkaasti mikäli ne lataa bloggerista koneen kautta suoraan >:[.

Jenni B kirjoitti...

Aijaa... en ole käyttänyt photobucketia... olen nimittäin huomannut että monessa blogissa kuvat eivät jonain päivinä näy ollenkaan, kun ovat photobucketin kautta :S

Panda kirjoitti...

Se voi olla että photobucketissa on ollut jotain häikkää (ne kestävät yleensä vain hetken jos niitä tulee) tai sitten henkilö on poistanut kuvan photobucketista ja tällöin se ei tietenkään näy blogissakaan.

Bloggerin kautta ladatessa bloggeri pakkaa kuvaa eikä kuvaa saa niin suurena näkymään :/. Photobucketista linkittäessä kuva tulee näkymään sellaisena kuin se siellä on koska noh linkität sen suoraan eikä mitään pakkaamisia pääse tapahtumaan. Jokin muukin kuvapalvelin käy tietty. Ite oon käyttäny photobucketia vuosia ja olen ollut tyytyväinen :). Helppo ja näppärä paikka ladata paljon kuvia :)!