keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Valmisteluja

Käväisin tänään Suomalaisessa kirjakaupassa siinä toivossa, että siellä olisi jokin Pratchettin kirja, mitä en olisi vielä lukenut. Ei ollut. Siellä oli kuitenkin uusi kalenterini. O.m.a. Simppeli ulkoasu vei tällä kertaa voiton - etenkin kun sisältä löytyi söpösti kuvitettuja pikkuisia mietelauseita jokaiselle viikolle. Tällä mennään. Tilaa muistiinpanoillekin on ihan omiin tarpeisiini tarpeeksi. Ainakin olettaisin niin. Hintaa noilla kalentereilla on muuten aika järkyttävästi. Tämäkin kalenteri oli melkein 15 euroa!

Lisäksi mukaan tarttui pirtsakan turkoosi kynä, jonka LUULIN maksavan 50 senttiä, mutta se maksoikin melkein 6 euroa! Parempi olla todella hyvä, en nimittäin kiireessä viitsinyt enää lähteä halvempaa etsimään - kassalla kun jo olin. Mielestäni tuo Kiroileva Siili -vihko on aika söpöinen, ostin sen työharjoittelua varten, sillä meidän tulee myös pitää harjoittelusta jonkinlaista viikkopäiväkirjaa. Ajattelin tehdä kerrankin perinteiset ja kirjoittaa käsin - jos nyt sitten jaksan.

Uutta hiirimattoa olen kaipaillut jo kauan ja nyt sekin sitten löytyi. Ostin nimittäin Haisuli-hiirimaton, jossa minua viehätti sen ihanan violetti väri, sekä Haisulin melkoisen omahyväinen ilme. Uusi matto tulee tarpeeseen, sillä vanhani on vanhempieni vanha, kulmista jo kuoriutunut Ikean hiirimatto.

Pikkuiset Post-it-muistilaput tulevat myöskin tarpeeseen, sillä joskus sitä nyt vaan pitää muistaa jotain olennaista! Epäilisin keittiön seinän täyttyvän näistä ennemmin tai myöhemmin...

Melkein unohdin mainita! Sain vanhemmiltani todella mieluisan nimipäivälahjan! Punaisen Taika-mukin! Aiiiiivan fantastista - ja odottamatonta. Jostain syystä äitini on aina harrastanut nimipäivälahjoja. Tämä oli kyllä todella mukava yllätys! Toinenkin Taika-mukini on ollut päivittäisessä käytössä siitä asti kun sen ostin. Mike oli erityisen innostunut punaisesta versiosta, joten nyt herra saa sitten nauttia aamukahvinsa siitä kun tulee (toivottavasti) tänne syksymmällä lomailemaan!

Huomenna suuntaan takaisin Tampereelle jo aikalailla hyvissä ajoin, käyn mahdollisesti kaupassa (jos ehdin) ja pakkaan valmiiksi jotain tavaraa yötä varten, sillä suuntaan perjantaina yhdeksi yöksi kaverini luo koiraa viihdyttämään. Perjantaina käväisen vielä ennen koiraseuralaisteni tapaamista parturoitavana ja saas nähdä miten tukkaani nyt sitten sulautuu myös punaista väriä pitkän tauon jälkeen. Sunnuntaina aion panikoida tulevasta viikosta - ja siivotakin pitäisi. Yngh.

2 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Meillähän on myös juhlittu aina nimppareita. Nykyään tosin ei tuu välttämättä muuta ku onnittelutekstiviesti, mutta jos oisin kotona käymässä niin varmasti ainakin kakku tehtäisiin! :)

Nipsu kirjoitti...

Nyt vasta luen sun kesäisiä bloggauksia kun silloin ei ehtinyt. Olipas kallis kynä! mutta tosi hieno toi haisuli-hiirimatto! varsinki se väri. :)