sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Burt's Bees Arvonta

Lupaamani arvonta! (Ajastettu sunnuntaille 27.2. klo 9 aamulla Suomen aikaa.)

Koska mahtavalla, upealla, fantastisella ja järisyttävän kiinnostavalla blogillani on nykyään jopa ainakin 20 innokasta (?) lukijaa, ajattelin ilahduttaa ja lahjoa teitä arvonnalla. Mitäpä muuta arpoisinkaan kuin Burt's Bees -tuotteita? Niitä ei Suomesta kuulemani/lukemani mukaan vielä saa, mutta täällä Usassa niitä usein hehkutellaan lehtien palstoilla, eikä syyttä. Ostin itselleni jokin aika sitten Burt's Bees Hand Repair Kit -pakkauksen ja ihastuin tuotteisiin ensi voitelulla. Ja nyt teillä ystävät rakkaat on mahdollisuus voittaa itsellenne vastaava setti, joka sisältää Almond Milk Beeswax Hand Creme -käsivoiteen, Lemon Butter Cuticle Cream -kynsinauhavoiteen sekä miniversion Shea Butter Hand Repair Cream -käsivoiteesta, vaalean keltaiset puuvillahansikkaat ja pienen ohjekirjasen, missä on vinkkejä käsien hyvinvointiin.

Setti kokonaisuudessaan

 Käsivoiteet

 Kynsinauhavoide ja puuvillahansikkaat

Arvontaan voit osallistua vastaamalla kysymykseen: Mistä haluaisit blogistani jatkossa lukea? Kaikkea maan ja taivaan väliltä otetaan ehdotuksena vastaan, eikä ehdotuksen sisältö ole se, mikä arvonnan ratkaisee, vaan arvon voittajan jollain netin satunnaisnumerogeneraattorilla.

Vastaa kommentoimalla tähän postaukseen 5.3. (sunnuntai) klo 23:59 mennessä.

Onnea arvontaan!

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Blogisi on loistava ja osallistun arvontaan :) -Minttu

Ellennelle kirjoitti...

Minua kiinnostaa nämä maahan- ja maastamuuton kiemurat. Myös tällaiset "normaalit" postaukset ovat mukavaa luettavaa.

Ja tietty arvonta ;)

koshka kirjoitti...

Blogistasi tykkään ihan tällaisena kuin se on; mukava kun olet viime aikoina postaillutkin niin usein! Mielenkiintoisia aihepiirejä on monia, esim. teidän kahden kulttuurin välinen elämä, nyt tulossa oleva miehen muutto ja uudenlaiset asiat Suomessa, tavalliset arkipostaukset, ostosjutut ym.

Jos jotain toiveita, niin olisi myös hauska nähdä vähän laajemmin kuvia sieltä Amerikan päästä: lähimaisemia missä asustelette nyt, katukuvia ja semmoista..

Oi, Burt's Bees -setti olisi aivan loistava talven kuivattamille kätösille..jään pitelemään peukkuja:)

Bisquits kirjoitti...

Jei, tykkään Burts Beestä! :-) Minä luen mieluiten ihan näitä arkielämän juttuja. Jatkossa kiinnostaa varmaan muun muassa, kuinka Miken muutto Suomeen onnistuu jne. Pidän blogistasi tällaisenaan!

KohuKaunotar kirjoitti...

Heippa! Jatka ihan samalla tyylilla. Tykkaan siita tavasta jolla kuvailet arkea, ja nimenomaan niista kulttuuri eroista joita olette kohdanneet. Myos ottamasi kuvat ovat hyvia.
T: Kristina

Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa, tyylisi ja tapasi kirjoittaa on mahtavaa, ja suurella mielenkiinnolla luen aina uusimmat kuulumiset. Runsaat valokuvat kuvittavat blogia hienosti.

Arvontaan osallistun mielelläni, käteni ovat aivan rutikuivat paukkupakkasten jäljiltä.

Mukavaa alkavaa viikkoa :)

Toivoo: Anne

Katjuska kirjoitti...

Itse koen mielenkiintoisimpana tuon toivottavasti pian päättyvän kaukosuhteen etenemisen. Kunhan Mike muuttaa Suomeen, olisi tosi mukava lukea hänen sopeutumisestaan tänne. Olen myös saanut mahtavat naurut joistain sinun kissa -kirjoituksistasi. Tällaisista arkiasioista siis tykkään lukea, teillä kun on vähän keskivertoa mielenkiintoisempi elämäntilanne.

Johanna kirjoitti...

Täytyypä toki osallistua arvontaan, kiva palkinto! :)

Nipsu kirjoitti...

Osallistun myös! :)
Mielenkiintoisimpia juttuja ovat ihan arkiset jutut ja teidän yhteiselo Miken kanssa. Ja ootan kans innolla teidän Suomeenmuuttoprojektin etenemistä.

Satu kirjoitti...

Mielenkiintoinen arvonta, haluan siis osallistua. :)
Blogiasi on kiva lukea, varsinkin elämästä siellä rapakon toisella puolella. Myös tuleva Miken sopeutumin Suomeen kiinnostaa kovasti. Toivoisin näkeväni jatkossa enemmän sinua itseä blogissasi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään blogistasi todella paljon :) Mielenkiintoisia ovat postaukset normaalista arjesta ja miten erilaista siellä usassa on verrattuna Suomeen :) Mielenkiinnolla luen Miken muutosta Suomeen jne :D

Rubin kirjoitti...

Salalukija ilmoittautuu :) Olen lukenut blogiasi jo kauan mutta kommentointi on jäänyt aika vähiin. Syy miksi luen on se että haaveilen ulkomaille muutosta tai ainakin oleskelusta pidempään ulkomailla, mutta toistaiseksi joudun vain tyytymään blogien lukemiseen :)

Haluaisinkin kuulla lisää muutto-asioita ja byrokratian kiemuroista (olisi muuten kiinnostavaa kuulla mitä vaaditaan että EU:n ulkopuolisen maan kansalainen muuttaa Suomeen). Lisäksi harrastan ratsastusta joten heppajutut kiinnostaa myös :)

Juhannusruusu kirjoitti...

Kaikki Amerikan jutut kiinnostavat, mutta pidän myös tavastasi kirjoittaa ihan tavallisesta arjesta. Jatka siis mahdollisimman monipuolisesti.

P.S. Postimies Pate sivut ovat kuulemma auenneet. =)

Ilmi kirjoitti...

Minäkin tykkään blogista tämmöisenään! En lähtisi suuremmin muuttelemaan! :)

Londra kirjoitti...

Olen lueskellut blogiasi (ja niitä aikaisempia) jo pidempään ja minusta tämä on hyvä tällaisenaan. Erityisesti nyt jään mielenkiinnolla odottamaan miten Mike pääsee Suomeen, pidän peukkua että kaikki menee hyvin, teillä on ollut jo ihan riittävästi vastoinkäymisiä.

Sari kirjoitti...

Pitkäaikainen salalukija täällä moi. Tykkään siitä miten kirjoitat ihan tavallisesta arjesta (ja myös ei niin tavallisesta). Ja nämä muuttokiemurat ovat mielenkiintoista luettavaa

NoobaX kirjoitti...

Blogisi on ihanan monipuolinen! :) Joten jatkahan samaan malliin.

sirkkuli kirjoitti...

Jatka samalla linjalla . Arvonassa mukana

omppu kirjoitti...

Peesaan aikaisempia kommentteja, eli kiinnostaa kovasti miten Miken Suomeen muutto ja sopeutuminen tänne onnistuu. Itsekin olen suhteessa muualta maailmasta kotoisin olevan miehen kanssa, joten aihe on niinsanotusti lähellä sydäntäni. :) Olen tykännut myös ruoka- ja ostospostauksistasi! Olen lukenut blogiasi jo melko pitkään mutta kommentoinut vain kerran tai pari aiemmin.

Katja kirjoitti...

Arkielämästäsi on mukava lukea.. ja meikkipostauksiakin saa tehdä lisää! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana arvonta! Löysin juuri blogisi, ja ihana lueskella teidän tarinasta ;)

Satu kirjoitti...

Ihana arvonta, hyva etta muistutit osallistumisesta :) Itse kun olen "myohaisherannainen" eli aloin lukemaan blogiasi vasta vahan aikaa sitten, kuulisin mielellani viela kokemuksista jenkeissa, sopeutumisestasi takaisin suomeen ja miehesi muutosta suomeen... Ja ihan mista muusta mita keksitkaan :)